Prekrasne dekoracije za ljetno vjenčanje

dekoracije-za-ljetno-vjencanje

Ljeto glasi za omiljeno godišnje doba kada je riječ o sezoni vjenčanja, stoga ne čudi što se najviše mladenaca odlučuje upravo za ljetne termine. Ako ste i ti i dragi odabrali ovaj najtopliji dio godine, što kažeš na morske detalje na vašem vjenčanju?

Nemoj samo odmahnuti rukom jer te uvjeravamo da dekoracije u morskom stilu mogu izgledati uistinu čarobno.

Uvjeri se sama! 🤩

Inspiracija #1

dekoracije-za-ljetno-vjencanje
Izvor: homesthetics.net

Jednostavna dekoracija za stolove koja će se uklopiti u svako ljetno vjenčanje su grančice mediteranskog bilja te divlje cvijeće koje možeš staviti u veliku ili malu staklenu vazu, a ispod nje dodaj malo kamenčića s plaže za bolji efekt.

Inspiracija #2

dekoracija-za-ljetno-vjencanje
Izvor: theperfectpalette.com

Sljedeći ukras odnosi se na cvjetno-morsku dekoraciju kao stvorenu za zid svadbene sale. Za ovu dekoraciju trebaš drveni brodski kotač, konop te cvijeće koje si izabrala za svoje vjenčanje. Za kraj, odabrano cvijeće konopom ili ukrasnim trakama pričvrsti na brodski kotač.

To je to! Cvjetno-morska dekoracija spremna je za ukrašavanje svadbene sale. Ma ništa lakše, zar ne? 😊

Inspiracija #3

dekoracija-za-ljetno-vjencanje
Izvor: weddingforward.com
ljetna-dekoracija
Izvor: weddingforward.com

Morske školjke mogu poslužiti kao super dekoracija za stolove. Primjerice, ukrasne posudice ili stari stalak napuni različitim školjkama, morskim zvijezdama ili čak morskom travom. Poigraj se morskim detaljima jer vjeruj nam neće proći nezapaženo.

Inspiracija #4

svijece
Izvor: frostedpetticoatblog.com

Što kažeš na predivne svijećnjake s morskim štihom? Da, zašto ne!

Za njihovu izradu nabavi prazne staklene boce koje kasnije možeš prefarbati u neku drugu boju, visoke te tanke svijeće i konop. Konop omotaj oko tijela boce nekoliko puta, a visoke cvijeće čvrstim ljepilom pričvrsti za bocu kako bi one stajale na svom mjestu. Oko kreiranih svijećnjaka posipaj pijesak kako bi tvoji uzvanicu uistinu dobili dojam da se nalaze na pješčanoj plaži.

Inspiracija #5

poruka-u-boci
Izvor: weddingchicks.com

Romantične poruke u boci mogu poslužiti za kreiranje rasporeda sjedenje. Ono što je potrebno za njihovu izradu su ponajprije visoke bočice. Dakle, trebaš staklene bočice u kakve se pakira vino ili čak ulje, no prozirne boje kako bi bila vidljiva poruka unutar same boce. Prozirnu bočicu s vanjske strane ukrasi konopom, a njenu unutrašnjost ispuni sitnim pijeskom. Što se tiče poruke u boci, na papri otisni broj ili čak imena uzvanika te isti umetnuti u samu bocu.

P.S.: Poruke u boci možeš iskoristiti i kao zahvalu uzvanicima na dolasku, no umjesto rasporeda sjedenja na papiriće napiši riječi zahvale.

poruka-u-boci
Izvor: tidewaterandtulle.com

Inspiracija #6

Posljednji ukras s kojim ćemo završiti ovu morsku temu moguće je izraditi pomoću sljedećih predmeta: uske, visoke vaze ili čak čaše, morskih ukrasa, vode te plutajućih svijeća.

Dakle, dno prozirne vaze ukrasi pijeskom, školjkama, morskim zvijezdama ili morskom travom. Ostatak vaze napuni običnom ili morskom vodom, a na sam vrh dodaj bijelu plutajuću svijeću.

dekoracije-za-ljetno-vjencanje
Izvor: yummicandles.com

Iii kako ti se čine izdvojene dekoracije za ljetno vjenčanje? 😄