Ovo su pravila koja moraš upamtiti odlučiš li se za tenisice na vjenčanju

tenisice-za-vjencanje

Moraju biti trendi, lijepe i moderne. Moraju odgovarati boji odabrane vjenčanice, torbice ili ukosnica… Mogle bi nabrajati do besvijesti jer je zaista sto razloga kada je riječ o odabiru savršenog para cipela za vjenčanje.

Ako nisi ljubiteljica visokih peta, ništa zato. I mi smo u prvom redu ZA udobnost! Naravno, to ne znači da ćemo odabrati bilo kakvu obuću kada ćemo se udavati. Ipak je to najvažniji dan o kojem sanjamo još od malena, zato ćemo i slijediti poznata modna pravila.

Svakako ih prouči i ti prije same nabavke! 😊

Biraj odgovarajuću veličinu tenisica

Pišući ovaj članak prisjetile smo se jedne zgodne situacije koju ćemo podijeliti s tobom. Naime, ne tako davno tragale smo za savršenim cipelama. Bogu hvala, ubrzo smo ih pronašle. Jednostavno su nas oduševile na prvu, a k tome su još i pristajale odabranoj modnoj kombinaciji.

Na našu žalost, ali kako to obično biva, u prodavaonici nije bilo odgovarajuće veličine. Eh, malo smo promrmljale, potom razmislile i na kraju zaključile da se takva prilika jednostavno ne propušta te da ih moramo kupiti bez obzira na sve.

Sigurne smo da će se mnoge dame poistovjetiti s našom situacijom, no toplo ti savjetujemo da ovo nikako ne pokušavaš kada budeš birala tenisice za vjenčanje. Vjeruj nam, ne želiš se previjati od boli, šepati ili poskakivati od nelagode na dan vlastitog vjenčanja!

Uskladi boju tenisica s bojom vjenčanice, modnim dodatcima te ukrasima

Izvor: crazyforus.com

Odabereš li tenisice koje će odgovarati nijansi tvoje vjenčanice, torbice ili ukosnica, vjeruj nam nećeš pogriješiti, već ćeš izgledati skladno, elegantno i profinjeno. Kako i zaslužuje svaka mladenka! 😉

Ne boj se odabrati neobične tenisice

Samo ako je nešto drugačije i odudara od klasičnog, ne znači da to ne možeš odabrati za svoje vjenčanje. Stoga, ako su ti posebno drage tenisice s neobičnim uzorcima ili ručno oslikanim crtežima nemoj misliti da ćeš njihovim odabirom pogriješiti. Ovo je tvoj dan. Zato biraj ono što se tebi sviđa, a ne nekome pored tebe.

Ne pretjeruj s detaljima na tenisicama

Često se zna dogoditi da mladenke ne mogu odlučiti  koje detalje žele na tenisicama, pa tada na njih nagomilaju sve moguće. I mašnice, čipke, crteže, natpise, perlice – sve što im padne na pamet. Znamo da je ponekad teško odabrati, ali fokusiraj se samo na jedan detalj. Dopusti raskošnoj mašnici da zablista u punom sjaju i istakne predivne vjenčane tenisice.

Tenisice nabavi na vrijeme

Za kraj, savjetujemo ti da u potragu za tenisicama kreneš na vrijeme, a nikako zadnji tjedan. Zadnji tren možda nećeš pronaći ono što si zamislila i na kraju kupiti sasvim deseto, a vjerujemo da to ne želiš 😏.

Izvor naslovne slike: cdn-img.health.com