DIY originalne zahvalnice za ljetno vjenčanje

zahvalnice

Zahvalnice su mali znak pažnje kojim gostima daješ do znanja koliko ti je drago što su došli na tvoje vjenčanje. Nemoj dopustiti da se tvoja zahvala svede na izlizane retke koje smo već toliko puta čuli – Hvala vam što ste svojim dolaskom uveličali našu svadbenu svečanost i varijacije na tu temu.

U zamjenu preporučujemo nešto potpuno drugačije. Što kažeš na svijeće koje ćeš izraditi sama ili ručno oslikane platnene vrećice s kolačićima kao poklon zahvale? Čini ti se kao previše posla i radije bi nešto jednostavnije. Nema problema! 😃

Zahvalnica u obliku mješavine za ukusan hladni napitak

Priznaj da smo te pridobile ovom idejom. Ma tko ne voli ledenu kavu ili ledeni kapučino i ne bi poželio takav poklon u ovo vruće, ljetno vrijeme?! Stoga, ako je datum tvojeg vjenčanja na vidiku, izoštri svoju kreativnu stranu i pripremi slatka iznenađenja za svoju rodbinu i prijatelje 😄.

Korak 1: Opskrbi se potrebnim materijalom

Smjesu za ledenu kavu ili kapučino možeš kupiti u gotovo svim trgovinama. Umjesto kave ili kapučina možeš koristiti i kakao u prahu koji će također super sjesti nakon napornog te sparnog ljetnog dana. Slobodno nabavi sve navedeno, složi razne mješavine i gostima dopusti da biraju što žele.

Opskrbi se i raznim bombonima, a možeš koristiti i karamelu, mljevene orahe, bademe ili lješnjake, ma što ti god padne na pamet.

cokolada

Osobni dodir dat ćeš poklonu ako složiš kombinaciju napitka u kojoj ti i tvoj budući suprug najviše uživate.

Ne zaboravi na šalice ili staklenke u koje ćeš spremiti smjesu. Preporučujemo velike staklenke s ručkom i poklopcem koje djeluju vrlo efektno. Uz njih kupi ukrasne vrpce koje će biti u bojama vjenčanja, primjerice u boji buketa i ukrasne papiriće za ispisivanje zahvale. Što možeš nabaviti u knjižarama, papirnicama ili hobby art centrima.

speechless-clanak

Korak 2: Izrada originalne zahvalnice

U staklenku usipaj smjesu za ledenu kavu ili kapučino, zdrobljene bombone, mješavinu začina i stvori svoju neodoljivu kombinaciju. Stavi poklopac na staklenku i omotaj ju ukrasnom vrpcom koju možeš oblikovati u mašnu.

Za vrpcu zatakni ukrasni papirić na koji napiši jednostavnu poruku zahvale ili stavi datum vjenčanja uz imena mladenaca.

Ne može jednostavnije! Gosti će sigurno biti oduševljeni originalnošću poklona zahvale i pijuckati ledeni napitak sjećajući se tvoje svadbe 😊.