U tajnosti se vjenčali glumac Jude Law i njegova odabranica Phillipa Coan

Primijetile smo da su u posljednje vrijeme posebno popularna vjenčanja u tajnosti, stoga ne čudi da se mnogo slavnih parova odlučuje upravo na vjenčanje bez velike medijske pompe. Jedno takvo vjenčanje je i vjenčanje šarmantnog glumca Jude Lawa.

Iako za ovim slavnim glumcem uzdišu brojne žene diljem svijeta, Jude je svoju vjernost obećao 14 godina mlađoj psihijatrici Phillipi Coan.

Detalje o ovom tajnom vjenčanju otkrivamo u nastavku.

Spremna?

Intimna ceremonija vjenčanja

Kako se slavni par zaručio u veljači ove godine, moramo priznati da ovakvo brzinsko vjenčanje nismo očekivale. Možemo samo reći da su nas novopečeni mladenci ugodno iznenadili .

Naime, nakon četiri godina veze par se odlučio za intimnu ceremoniju vjenčanja u Londonu kojoj su prisustvovali njihovi najbliži prijatelji i obitelj.

Izvor fotografije: Instagram profil d.judelaw

Samo vjenčanje se održalo u Gradskoj vijećnici Old Marylebone u koju su mladenci stigli u svome Range Roveru.

Kako prenosi Daily Mail, vjenčani kum slavnog glumca bio je njegov najstariji sin Rafferty.

Vjenčani look mladenaca

Phillipa je za ovu prigodu odabrala kratku haljinicu boje šampanjca s valovima po sredini, nude cipele i elegantni šeširić. Odabranom kombinacijom naglasila je svoje duge noge, a cjelokupni vjenčani look zaokružila je šarenim i decentnim buketom. Jude pak je zablistao u elegantnom tamnom odijelu uz koje je kombinirao šešir u istoj nijansi.

Izvor fotografije: Instagram profil d.judelaw

Phillipa – uspješna mlada žena

Kako su novopečeni mladenci svoju vezu držali podalje od očiju javnosti, odlučile smo istražiti tko je zapravo tajanstvena plavuša. Naime, ova 32-godišnjakinja po struci je psihijatrica, a ima i vlastitu tvrtku Stride. Što reći osim da ova uspješna mlada žena iznenađuje sa svih strana.

Drugo vjenčanje poznatog glumca

Jude Law iza sebe već ima jedan brak. Naime, od 1997. do 2003. bio je vjenčan glumicom Sadie Frost s kojom ima troje djece – Raffertyja, Iris i Rudyja. S manekenkom Samanthom Burke dobio je i četvrto dijete Sophiu, a najmlađu djevojčicu Adu dobio je s glazbenicom Catherine Harding.

Ipak, Jude Law je najpoznatiji po vezi s glumicom Siennom Miller kojoj se i javno ispričao zbog ljubavne afere s dadiljom njihove djece.

Prošlost ćemo ostaviti na strani, a novopečenim mladencima poželjeti mnogo prelijepih trenutka u zajedničkom životu!

Izvor naslovne fotografije: Instagram profil d.judelaw