Još jedno tajno vjenčanje: Zvijezda „Igre prijestolja“ rekla „da“

Već smo u nekoliko navrata spomenule trend tajnih vjenčanja, a da je to uistinu tako potvrđuje još jedna celebrity priča.

O čijem tajnom vjenčanju pišemo, saznaj u nastavku!

Vjenčanje u Las Vegasu

Iako su planirali ljetno vjenčanje, čini se da je slavni par odlučio ubrzati cijelu stvar.

Naime, zvijezda „Igre prijestolja“ Sophie Turner i pjevač Joe Jonas na vječnu su se ljubav zavjetovali u kapelici A Little White Chapel u Las Vegasu. Ovo neočekivano vjenčanje održalo se, ni više ni manje već, nakon dodjele glazbenih nagrada Billboard, ispred lažnog Elvisa Presleyja.

Zapravo, slavni je par samo nekoliko sati nakon glazbene ceremonije svoju ljubav ovjekovječio u krugu svojih najdražih.

Izvor fotografije: Instagram profil sophiet

Možda bi ovo vjenčanje uistinu ostalo tajno, no na našu sreću tu su društvene mreže koje otkrivaju one najsočnije detalje. Tako je snimku ovog tajnovitog vjenčanja na Instagramu podijelio jedan od uzvanika, ujedno i osoba zadužena za dobru atmosferu na vjenčanju – popularan DJ Diplo.

Djelić ovog tajanstvenog vjenčanja možeš pogledati na ovom linku.

Detalji vjenčane ceremonije

Ono što nam je posebno zapelo za oko je to da je par umjesto vjenčanog prstenja razmijenio lizalice koje su bile pričvršćene na plastični prsten .

Što se tiče vjenčane kombinacije, Sophie je zablistala u elegantnom i jednostavnom bijelom kombinezonu s dugačkim velom, a Joe pak je za ovu priliku odabrao klasično odijelo.

Inače, Sophie Turner za vjenčanu kumu odabrala je Priyanku Chopru, suprugu Jonasovog mlađeg brata Nicka.

Izvor fotografije: Instagram profil sophiet

Iako par posjeduje milijune, za svoje vjenčanje odvojio je svega 600 dolara. Za razliku od ovog skromnog vjenčanja, mladoženjin mlađi brat Nick i njegova odabranica Priyanka, prošle godine, imali su pravo raskošno vjenčanje koje je trajalo čak četiri dana te na koje su potrošeni milijuni.

Ukusi su različiti i mislimo da svatko zaslužuje vjenčanje po svom ukusu, zar ne?

Izvor naslovne fotografije: Instagram profil sophiet