Bajkovito vjenčanje Gine Rodriguez

O vjenčanjima poznatih posebno volimo pisati jer su prepuna glamura, blještavila, elegancije i imamo osjećaj kao da gledamo jednu pravu bajku, a o savršenom bajkovitom vjenčanju ipak sve maštamo .

Jedno takvo vjenčanje je i vjenčanje Gine Rodriguez i Joea LoCicerona, a detalje ovog slavnog vjenčanja otkrivamo u nastavku!

Ljubavna priča Gine i Joea

Poznata američka glumica Gina Rodriguez i njen odabranik Joe LoCicero svoju vezu prošlog su tjedna okrunili vjenčanjem. Naime, novopečeni supružnici bili su u vezi dvije i pol godine, a Gina je jednom izjavila da je Joea upoznala u pravom trenutku svoga života.

Ova 34-godišnja glumica poznata je po ulozi u seriji „Djevica Jane“. Naime, u istoimenoj seriji proslavila se likom ljubazne i drage djevojke Jane kojoj se život naglo promijenio nakon odlaska ginekologu te spoznaje da je greškom umjetno oplođena.

Inače, novopečeni par se 2016. godine upoznao upravo na setu, a ubrzo nakon toga počeli su izlaziti. Možemo reći da se njihova ljubavna priča pretvorila u pravu bajku.

Na svom Instagram profilu glumica je objavila video snimku s vjenčanja i time javnosti otkrila djelić bajkovite atmosfere vjenčanja. Ispod video napisala je nekoliko lijepih riječi kojima se zahvaljuje obitelji, prijateljima, organizatorima vjenčanja. Za kraj posebnu poruku usmjerila je prema svom odabraniku poručivši mu:„Tvoja sam zauvijek“.

Što je glumica odabrala za vjenčanje

Primijetile smo da je lijepa glumica na dan svog vjenčanja zablistala u lepršavoj bijeloj vjenčanici koja je savršeno istaknula liniju njenog tijela, a blago valovitu kosu ukrasila je cvjetnim detaljima.

Gina je za svoje vjenčanje pripremila čak dvije haljine, pa se za vjenčano slavlje presvukla u nešto ležerniju haljinu ukrašenu bijelim perlicama.

Izvor fotografija: Instagram profil hereisgina
Izvor fotografija: Instagram profil hereisgina
Izvor fotografija: Instagram profil hereisgina

Kratke isječke ovog predivnog vjenčanja možeš pogledati na ovom linku.

Moramo priznati da nas je oduševila odabirom, zato škicni na video koji smo ti priložile.

Novopečenim mladencima želimo mnogo sreće u njihovom zajedničkom životu!

Izvor naslovne slike: Instagram profil hereisgina