Vjenčanje u McDonalds’u – tko je za?

Vjenčanje u McDonalds’u - tko je za?

Vjenčanice u bojama, video-mapiranje, vjenčanje na otvorenom, Photo Booth samo su neki od trendova u vjenčanoj industriji. Sve nam miriše na još jedan novi trend kojim će ljubitelji fast fooda ili zabavnih rođendanskih proslava ostati očarani.

Slutiš li već o čemu je riječ?

Dosta uvoda, krenimo s novostima!

Nova usluga McDonalds’a

Osim raznolike ponude za djecu, šuška se da će McDonalds’ od sljedeće godine pokrenuti nešto i za odrasle i to ni više ni manje, već uslugu proslave vjenčanja. Zapravo, ovaj poznati lanac brze hrane svoju će ponudu proširiti uslugom – McWedding.

Sigurne smo da već zamišljaš ležerno vjenčanje u McDonalds’u, cool vjenčane poklone, ukusne hamburgere, fine sladolede ili one slatke pite od jabuka na nekoliko katova.

McWedding usluga

Za nas možda novost, oduševljenje i veliko uzbuđenje, no ne i za građane Hong Konga. U Hong Kongu je ova usluga dobro poznata, odnosno vjenčanja u ovom poznatom lancu brze hrane održavaju se od 2011. godine. Tako McWedding usluga uključuje dvosatni boravak u njihovim prostorijama, DJ-a te voditelja vjenčanja.

Izvor fotografije: Anya Konstantinova

PS: Više o vjenčanoj ponudi McWedding saznaj na službenoj stranici McDonald’s Hong Kong.

Možeš biti sigurna da cijena ovakve proslave neće biti vrtoglava, što znači da ćeš više uštedjeti za romantičan medeni mjesec. Jupi!

Kao i svugdje, tako i ovdje postoji caka. Naime, prostor nije moguće zakupiti za privatno slavlje, već je on svima javno dostupan.

Ako se odlučiš na ovakav oblik vjenčanog slavlja (kada bude dostupan na našem tržištu) i slučajni prolaznici koji su svratili na hamburger veselit će se tvom vjenčanju.

Mislimo da to i nije tako loše, bar ćeš se praviti važna i ponosno pozirati ispred ostalih gostiju .

Ako su se vaša srca spojila u McDonalds’u ili ti i dragi jednostavno obožavate ovakvu vrstu slavlja, možda je ovo baš pravi izbor za vas.

Iiii, što kažeš na vjenčanje u McDonalds’u?

Izvor naslovne fotografije: Canva