Oldtimeri Roady – Make your moments goldy

oldtimeri-Roady

Davor Dobošić, iz Lopatinca, nedaleko Čakovca, strastveni je obožavatelj oldtimera, a ujedno i osnivač te vlasnik agencije za najam oldtimer automobila.

Kako se rodila njegova ljubav, kakve modele oldtimera iznajmljuje, za koje prilike i što sve obuhvaća vjenčana usluga najma, saznaj u nastavku! 🤩

Kako ste došli na ideju za iznajmljivanjem oldtimera?

Kako sam veliki ljubitelj američkih oldtimer automobila, 2014. godine, na svojem drugom putovanju u SAD pronašao sam automobil svojih snova. Bio je to Ford Mustang coupe iz 1967. godine koji se nalazio u mjestu Oroville u Kaliforniji. Čim je automobil stigao brodom iz Amerike odmah je pobudio interes kod mojih prijatelja i poznanika.

S vremenom sam putem prijatelja počeo dobivati upite može li se automobil iznajmiti te postoji li mogućnost njegovog najma za vjenčanja. Tako je nastala ideja za osnivanjem agencije za najam oldtimer automobila 😊.

roady-oldtimeri

Nakon dužeg vremena planiranja i rješavanja administrativnih barijera, ideja je uspješno realizirana u ožujku ove godine. Cilj kojim se vodim jest okupiti što više oldtimer automobila te omogućiti svima kod kojih postoji interes za najmom takve vrste vozila pronalazak istih na jednom mjestu.

Za koje sve prigode iznajmljujete oldtimere?

Automobile iznajmljujem za sve prigode, nema ograničenja. Najčešće za vjenčanja, snimanja, profesionalna fotografiranja, evente i slično.

Posebno nas zanima usluga najma oldtimera za vjenčanje, stoga nam malo detaljnije opišite samu uslugu.

Usluga najma oldtimera za vjenčanje obuhvaća profesionalnog vozača koji je dostupan cijeli dan uz automobil. Tako da je moguće obaviti photoshooting s automobilom prije same ceremonije. Naravno, usluga uključuje i prijevoz mladenaca do mjesta vjenčanja te prijevoz s mjesta vjenčanja.

Oldtimer-za-vjenčanje

Najam je cjelodnevan, a svi detalji dogovaraju se direktno s mladencima po njihovim uputama i potrebama. Kod svakog najma pripremljen je i poklon za mladence ali to neka ostane iznenađenje za njih.

Kakve sve modele oldtimera obuhvaća vaša usluga za vjenčanje?

Trenutno se u ponudi nalaze 3 modela oldtimera:

  • Ford Mustang coupe iz 1967.godine
  • Chevrolet Pick-up C 20 iz 1973. godine
  • Opel Olympia kabrio iz 1950. godine

No, moram napomenuti da konstantno radim na proširenju ponude.

Oldtimer-za-vjenčanje

Prema vašem mišljenju, koji model oldtimera je najpopularniji kod današnjih mladenaca?

Automobil koji dobiva najviše upita i rezervacija je definitivno Ford Mustang iz 1967. godine koji je ikona među američkim oldtimer automobilima.

Mladenci dobivaju jedno divno iskustvo vožnje u takvom automobilu. Uz to, naravno ostaju fotografije i lijepa sjećanja koja ostaju za čitav život 😉.

Roady-oldtimeri

Koliko rano je potrebno rezervirati oldtimer za vjenčanje?

Moj savjet je što ranije moguće! Kad je sezona vjenčanja (svibanj-listopad) barem nekoliko mjeseci unaprijed.

Na kraju nam recite gdje možemo vidjeti modele vaših oldtimera i kako ih rezervirati?

Modele oldtimer automobila možete vidjeti na web stranici Roady.hr. Sve novosti i zanimljivosti možete pratiti na Facebook stranici te na Instagram profilu.

Hvala Davore, želimo ti i dalje puno uspjeha! 😃