Frizure za vjenčanje najboljih svjetskih frizera – Mounir

Mounir je libanonski frizer koji se proslavio preko društvenih mreža. Vrhunski je stručnjak za kosu koji stilizira savršen bob unutar minute. Ni frizure za vjenčanje nisu mu strane, a što preporučuje donosimo u nastavku .

Frizure za vjenčanje ala Mounir

Njegov glavni alat su škare, češalj i žilet. Strašno je strastven u poslu koji radi pa ne čudi 5,2 milijuna pratitelja na instagramu. Svoje vizije uspješno prenosi na druge, a posebno na mladenke.

Mounir voli dramatične ukrase pa tako mladenke koje prođu kroz njegove spretne ruke obavezno imaju krune i vijence uklopljene u frizuru. Tako efektni detalji traže da se ostatak frizure za vjenčanje ublaži.

frizure-za-vjencanje
Izvor slike: mounir.com

Vidljivo je da su ukrasi za kosu najčešće u bijeloj i srebrnoj boji. Često imaju kristaliće za dodatan sjaj, a dizajnom imitiraju izgled čipke ili cvijeća. Što zapravo podiže cjelokupan bajkovit izgled svake buduće mlade .

frizure-za-vjencanje
Izvor slike: mounir.com

Raspuštena kosa za mladenku by Mounir

Trend koji prevladava u 2019. godini je podignuta kosa. Kako bi uokvirio lice mladenke voli raspustiti dva prednja pramena, a raspušteni pramenovi su nježno valoviti.

mounir-frizure
Izvor slike: mounir.com

Za mladenke koje ne vole podignuti kosu, predlaže valove. Najviše preferira frizure gdje mladenkino lice dolazi do izražaja. Kosa i kada je raspuštena, nježno je zalizana unatrag.

Neovisno radi li pundžu ili lokne, bitan je volumen. Klasičan proces je da prvo radi lokne koje rastrese četkanjem. Tapiranjem postiže efekt guste i zdrave kose, za čime zapravo i teži većina žena .

mounir-frizure
Izvor slike: mounir.com

Mounir za  postojanost frizure koristi lak za kosu. Postoje alternative poput pjene ili gela za učvršćivanje kose. Ovisi o frizuri za koju se odlučiš .

Njegove mladenke uvijek iz salona izlaze s osmijehom od uha do uha. Proučavale smo njegove videe i još nam nije potpuno jasno kako to točno radi. Samo možemo reći da je Mounir šaptač kosi s čarobnim rukama.

frizure-mounir
Izvor slike: mounir.com

Kakvu god frizuru odabrala, sigurne smo da ćeš zasjati na svome vjenčanu!

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se