Frizure za vjenčanje najboljih svjetskih frizera – Mounir

Mounir

Mounir je libanonski frizer koji se proslavio preko društvenih mreža. Vrhunski je stručnjak za kosu koji stilizira savršen bob unutar minute. Ni frizure za vjenčanje nisu mu strane, a što preporučuje donosimo u nastavku .

Frizure za vjenčanje ala Mounir

Njegov glavni alat su škare, češalj i žilet. Strašno je strastven u poslu koji radi pa ne čudi 5,2 milijuna pratitelja na instagramu. Svoje vizije uspješno prenosi na druge, a posebno na mladenke.

Mounir voli dramatične ukrase pa tako mladenke koje prođu kroz njegove spretne ruke obavezno imaju krune i vijence uklopljene u frizuru. Tako efektni detalji traže da se ostatak frizure za vjenčanje ublaži.

Izvor slike: mounir.com

Vidljivo je da su ukrasi za kosu najčešće u bijeloj i srebrnoj boji. Često imaju kristaliće za dodatan sjaj, a dizajnom imitiraju izgled čipke ili cvijeća. Što zapravo podiže cjelokupan bajkovit izgled svake buduće mlade.

Izvor slike: mounir.com

Raspuštena kosa za mladenku by Mounir

Trend koji prevladava u 2019. godini je podignuta kosa. Kako bi uokvirio lice mladenke voli raspustiti dva prednja pramena, a raspušteni pramenovi su nježno valoviti.

Izvor slike: mounir.com

Za mladenke koje ne vole podignuti kosu, predlaže valove. Najviše preferira frizure gdje mladenkino lice dolazi do izražaja. Kosa i kada je raspuštena, nježno je zalizana unatrag.

Neovisno radi li pundžu ili lokne, bitan je volumen. Klasičan proces je da prvo radi lokne koje rastrese četkanjem. Tapiranjem postiže efekt guste i zdrave kose, za čime zapravo i teži većina žena.

Izvor slike: mounir.com

Mounir za  postojanost frizure koristi lak za kosu. Postoje alternative poput pjene ili gela za učvršćivanje kose. Ovisi o frizuri za koju se odlučiš .

Njegove mladenke uvijek iz salona izlaze s osmijehom od uha do uha. Proučavale smo njegove videe i još nam nije potpuno jasno kako to točno radi. Samo možemo reći da je Mounir šaptač kosi s čarobnim rukama.

Izvor slike: mounir.com

Kakvu god frizuru odabrala, sigurne smo da ćeš zasjati na svome vjenčanu!

Izvor naslovne fotografije: Mounir.com

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se