Kakvu manikuru odabrati za vjenčanje

Budući da pokazuješ prsten na ruci otkad si se zaručila, znaš li koliko je bitno imati lijepe nokte i na sam dan vjenčanja? Istražili smo kakvu manikuru odabrati za vjenčanje i samo da te pripremimo,  we nailed it! 😛

Najbolje boje i dizajn za manikuru na vjenčanju

Od klasično bijelih do pastelno rozih, a i neutralno bež te ombre efekt su siguran izbor za tradicionalne mladenke. Moderne, nešto hrabrije mladenke, mogu se odlučiti za žarko crveno ili ljubičastu manikuru. Za one koje vole život na rubu, preporučujemo tamno zelenu i crnu boju manikure.

Pariz je poznat kao grad ljubavi pa nije čudno kako je jedan od najboljih izbora, francuska manikura. Bijeli vrhovi na nježno rozoj podlozi daju tvojim noktima svjež i prirodan izgled. Uz francusku manikuru odlično pristaju detalji koji mogu tvoju manikuru učiniti potpuno unikatnom .

kakvu-manikuru-odabrati-za-vjencanje

Kada je manikura u pitanju, sve je u detaljima. U slučaju da je tvoja burma od srebra ili bijelog zlata, odluči se za srebrne detalje na noktima ili prozirne kristaliće. Uz zlatni prsten, naravno, manikuru upotpuni zlatnim detaljima.

Kako uskladiti manikuru u vjenčanje?

Manikuru možeš uskladiti uz svoj buket. Osim stavljanja prstena, prilikom držanja i bacanja buketa tvoji nokti su najviše u centru pažnje. Zgodno je kada se bojom uklapaju u tvoj izbor cvijeća.

Štoviše, manikura na noktima može dizajnom imitirati tvoje omiljeno cvijeće. Tada se možeš odlučiti za 3D nokte. Osim cvijeća, 3D opcija je i čipka koja se može uklapati uz tvoju vjenčanicu .

Svaka mladenka mora imati nešto plavo. Tvoje nešto plavo može biti tvoja manikura. Preporučujemo da uskladiš manikuru i pedikuru jer je vjenčanje prilika kada se trebaš počastiti cijelim tretmanom ljepote.

Možeš staviti i gel lak, tj. trajni lak koji će trajati još dugo i nakon vjenčanja. Dužina noktiju treba biti poput tvojih prirodnih, kandže i lopate ostavljamo za glazbene spotove.

Nadamo se da smo pomogle prilikom rješavanja misterija: Kakvu manikuru odabrati za vjenčanje?

manikura-za-vjencanje

Za koju god se odlučila, najvažnije je da je manikura uredna i da odražava tvoju osobnost .

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se