Modeli zlatnih cipela za tvoje vjenčanje

Moderne pepeljuge ne nose staklene cipelice već one u zlatnoj boji. Savršen detalj koji može podići svaki stajling na novu razinu, a pogotovo onaj vjenčani. Neka se vidi raskoš!

Top modeli zlatnih štkli za vjenčanje

Platforme se opet vraćaju, polako, ali i sigurno. Baš onako kakav treba biti i tvoj hod prema oltaru. Prednost stabilnih platformi je što vizualno izdužuju noge pa bi ih preporučile svim mladenkama koje žele dobiti koji centimetar na visini.

Izvor slike: harpersbazaar.com

Seksi sandale s remenčićima u zlatnoj boji su odličan izbor za kraće vjenčanice jer ovakve ljepotice moraju biti viđene. Ipak, savjetjemo ih djevojkama koje vješto hodaju u potpeticama. Modeli s uskom petom zahtjevaju iskustvo u hodanju na štiklama, a budimo realne, remenčići baš i ne daju veliku potporu i stabilnost.

Izvor slike: harpersbazaar.com

Udobost i odvažnost su glavne karakteristike retro modela na block petu. Block  peta može biti različitih visina tako da svaka mladenka može pronaći model za sebe. Model koji je nama zapeo za oko je upotpunjen biserima i kristalima, a predstavljen je od strene modne kuće Dolce & Gabbana.

Izvor slike: harpersbazaar.com

Ravni modeli zlatnih cipela za vjenčanje

Za ljetno vjenčanje na plaži preporučujemo zlatne ravne sandale ili natikače. Udobnost zajamčena, a zlatna boja ih čini dovoljno svečanim za posebnu prigodu kao što je vjenčanje. Naglašavamo kako zlatna boja izvrsno pristaje uz ljetnu, osunačnu put .

Izvor slike: harpersbazaar.com

Balerinka kao jedina opcija za vjenčanje ili kao opcija za plesanje nakon formalne ceremonije, svakako su dobrodošle. U zlatnoj boji nećeš morati brinuti da su preobične, a sigurno ćeš pronaći priliku za obuti ih opet.  Čak i za svaki dan jer zlatna boja ne izlazi iz mode.

Izvor slike: davidsbridal.com

Da sumiramo, odabirom zlatnih cipela biraš eleganciju uz efekt raskoši . Uz zlatne cipele iskombiniraj nakit u zlatnoj boji, ali pazi na količinu nakita. Pretjeranim „pozlaćivanjem“ možeš lako preći u neželjeni kić.

Koji modeli zlatnih cipela su te najviše dojmili?