Odjeća za mladoženju: trendovi u 2019.

Odjeća za mladoženju: trendovi u 2019.

Ženiš se i vrijeme je da odabereš neki outfit koji će oduševiti i tebe i tvoju bolju polovicu, no jednostavno nisi siguran što je dobar izbor. Ili možda ne želiš isto obično odijelo koje si nosio na maturalnu zabavu i tuđa vjenčanja. Želiš nešto originalno i moderno. Nešto što će ti pomoći da zasjaš i da tvoja draga ne bude jedina koja će na svadbi oboriti goste s nogu .

Trendovi se, kao što svi znamo, svake godine mijenjaju. Klasično crno odijelo skrojeno po mjeri sigurno nikad neće izaći iz mode, no važno je da znaš da ti to nije jedina opcija.

Trodijelna odijela

Trodijelna odijela su se do nedavno smatrala staromodnima, no ove su godine ponovno popularna. Strukirani sako i prsluk rađeni po tvojoj mjeri izgledat će svečano na ceremoniji, a nakon toga možeš skinuti sako i još uvijek zadržati svadbenu eleganciju tijekom ostatka večeri.

odjeca-za-mladozenju

Odvažne boje

Odvažne boje su jedan od najvažnijih trendova 2019. godine za svakog modernog muškarca. Nema više skrivanja iza plave, sive i crne boje, vrijeme je da se otvoriš svijetu i riskiraš. Izaberi boju koja ti najbolje pristaje uz lice. Neke od najpopularnijih ove godine su bordo, ljubičasta i plava.

Tvid

Tvid je nešto riskantniji materijal od klasičnih materijala za odijela, ali 2019. godine može izgledati odlično uz prave uzorke i zanimljivu paletu boja. Odaberi komplementarne kontraste i suvremene krojeve odijela u kojima ćeš izgledati kao modno osviješten mladoženja.

Slim fit

Mislim da govorimo u ime svih kad kažemo da je dosta više preširokih odijela i hlača koje se gužvaju pri dodiru s cipelama. Slim fit je u modi već godinama. Vrijeme je da svi muškarci shvate da, bez obzira na njihovu težinu ili tjelesnu građu, izgledaju bolje, suvremenije i elegantnije u slim fit odijelima!

odjeca-za-mladozenju

Modne zabrane za 2019.

Tenisice

Tenisice su nekoliko godina bile vrlo popularan izbor umjesto svečanih cipela, no tome je ove godine došao kraj. Vrati se dobrim, starim cipelama, a tenisice sačuvaj za medeni mjesec.

Široka košulja

Košulja širokog kroja jednostavno ne može dobro izgledati u takvom svečanom okruženju. Slim fit all the way!

Čarape

Čarape su idealan način da malo začiniš svoj outfit, dodaš mu malo osobnosti. Zato nema crnih, modrih, sivih čarapa. Izaberi nešto točkasto, karirano, nešto što će privlačiti poglede.

Izvor naslovne fotografije: Canva