Vjenčanje Ane Gruice

vjencanje-Ane-Gruice

Prethodnu godinu posebno pamtimo po brojnim vjenčanjima poznatih osoba. A još jedno slavno vjenčanje je i vjenčanje naše poznate splitske glumice, manekenke i fitness instruktorice – Ane Gruice. Saznajte sve detalje vezane uz glumičino vjenčanje! 😉

Vjenčanje u tajnosti

Nakon godinu dana veze, Ana Gruica i njezin odabranik Boran Uglešić, uplovili su u bračnu luku. Zaljubljeni par se odlučio, ni više ni manje, već na vjenčanje u tajnosti! Tako da se njihova vjenčana ceremonija odvijala u krugu najuže obitelji i prijatelja. Što se tiče vjenčane lokacije, par se odlučio za otok Šoltu, odnosno predivan dvorac Martinis Marchi.

vjencanje-Ane-Gruice

Izvor slike: Instagram profil Ane Gruice

Iako su detalje ovog bajkovitog dana, spretno skrivali, na kraju ih je Ana odlučila javno podijeliti na svom Instagram profilu. Tako da je objavila nekoliko fotografija, s kojih je vidljivo da ni u kojem trenutku nije skrivala svoju sreću 😊.

Anđeoski vjenčani look

Glumica je za svoje vjenčanje odabrala dugu i jednostavnu haljinu splitskog brenda Arileo. Moramo priznati da je odabrala prekrasnu haljinu koja je savršeno pratila lijepu liniju njenog isklesanog tijela 🙂.

Svoj elegantan vjenčani look spretno je začinila upečatljivom kapicom, za čiju je izradu bila zaslužna kostimografkinja Ankica Matijaš. Što se tiče vjenčanog buketa, Ana se odlučila za buket od suncokreta, kojeg je izradila sama.

vjencanje_Ane_Gruice

Izvor slike: Instagram profil Ane Gruice

Vjenčanoj ceremoniji prisustvovala je i Boranova kći iz prvog braka te Anin sin Ivan kojeg je dobila s bivšim partnerom Hrvojem Šalkovićem.

Svoje sudbonosno „da“ izrekla po drugi put

Lijepa glumica je u bračnu luku uplovila po drugi put. Naime, prethodno je bila udana za bivšeg bodybuildera i osobnog trenera Dijana Jahjefendića čiji je brak bio prekinut samo godinu i pol nakon vjenčanja.

 

Lijepoj Ani i njezinom odabraniku Boranu, želimo mnogo sretnih trenutaka u zajedničkom životu! 😍

 

Izvor naslovne slike: tportal.hr