Nagradni natječaj “Od svadbe do snova” – Predstavljamo ti Mariju Barić

U sklopu nagradnog natječaja “Od svadbe do snova”, Marija Barić nam je ispričala kojim tempom su tekle pripreme njenog vjenčanja i što joj je ostalo u najljepšem sjećanju. Također, svima vama koje nestrpljivo čekate svoj najradosniji dan, sugerirala je samo tople savjete 😉.

Pripreme za vjenčanje

S planiranjem našeg vjenčanja započeli smo godinu i pol dana prije samog vjenčanja. Kako smo imali prilično dosta vremena, izabrali smo sve ono što smo htjeli, a ne ono što je ostalo slobodno.

Moj sadašnji suprug Saša sudjelovao je u većini odluka, što me posebno veselilo jer smo zajedno kreirali naš bajkovit dan. No, oko sitnih detalja odlučivala sam sama.

vjencanje-Marije-Baric

U sjećanju mi je najviše ostao ulazak u crkvu te lagano koračanje prema oltaru gdje me čekao moj odabranik. U tom trenutku, oči su nam se zacaklile i jednostavno smo znali da smo uspjeli u onome što smo dugo priželjkivali.

stvarno-vjencanje

Savjeti budućim mladenkama

Svim budućim mladenkama savjetovala bih da budu smirene i opuštene jer na kraju krajeva to vaš dan! Dan koji će vam zauvijek ostati u sjećanju i kojeg ćete se rado prisjećati.

Također, ako nešto i pođe po zlu, drage dame, neka vas to ne ometa. Imajte na umu da je to vaš najsretniji dan i uživajte u njemu.

vjencanje-Marije-Baric

Bajkoviti medeni mjesec

Samo 5 dana nakon svadbe otišli smo na medeni mjesec. Smatram da je on zaista potreban svim mladencima kako bi se malo odmorili i uživali u tim predivnim trenutcima zajedničkog života. A i sva organizacija je iza vas, tako da napokon možete predahnuti  i udahnuti punim plućima. Mi smo izabrali Maldive, kao medenu destinaciju, gdje smo proveli predivnih  10 dana!

stvarno-vjencanje

Sretno svima! 😊

Izvor fotografija: Privatna arhiva Marije Barić


Ovjdje pročitaj više o nagradom natječaju “Od svadbe do snova”

NAGRADE:

Prva nagrada – Personalizirani book A4 od 24 stranice, tematika po izboru i korice po želji

Sponzor nagrade: Magical Book Lab, vrijednost nagrade: 420,00 kn

Druga nagrada – 50% popusta na obiteljsko fotografiranje

Sponzor nagrade: Anika Photography studio, vrijednost nagrade: 250,00 kuna

Puna cijena usluge: 500,00 kn

Treća nagrada – Prekrasni vjenčić za kosu izrađen po želji dobitnice nagrade

Sponzor nagrade: Lilac Vines, vrijednost nagrade: 250,00 kuna

Četvrta nagrada, peta, šesta, sedma i osma nagrada – Pet sretnica darujemo s unikatnim i personaliziranim čestitkama za posebnu prigodu

Sponzor nagrade: Portal Princeza.hr, vrijednost pojedinačne nagrade: 120,00 kuna

Sretno!