Nagradni natječaj: „Od svadbe do snova!“!

Princeza.hr, portal specijaliziran za vjenčanja i sve o vjenčanjima, poziva te da nam pošalješ nekoliko fotografija (najviše pet) svoga vjenčanja s kratkom pričom o organizaciji svadbe i same ceremonije. Od tebe tražimo da budeš kreativna, iskrena, možda ubaciš i pokoji savjet koji će pomoći u organizaciji vjenčanja našim budućim mladenkama

Fotografije i kratak tekst možeš nam poslati u inbox Facebook stranice https://www.facebook.com/portalprincezahr/ ili na mail marketing@princeza.hr, od 25. siječnja do 28. veljače 2019. godine.

Slanjem fotografija i kratkog teksta kojeg će doraditi naše uredništvo, pristaješ na to da će isti biti objavljivani na portalu Princeza.hr te Facebook i Instagram profilu portala Princeza.hr, u razdoblju od 26. siječnja do 28. veljače 2019. godine.

Pobjednike natječaja izabrat će tročlani žiri našeg uredništva, a priče će se birati po kvaliteti poslanih fotografija, zanimljivosti ispričane priče i savjetima koje ćeš ponuditi budućim mladenkama. Rezultate nagradnog natječaja objavit ćemo na web stranici i društvenim mrežama 01. ožujka 2019. godine.

NAGRADE:

Prva nagrada – Personalizirani book A4 od 24 stranice, tematika po izboru i korice po želji

Sponzor nagrade: Magical Book Lab, vrijednost nagrade: 420,00 kn

Druga nagrada – 50% popusta na obiteljsko fotografiranje

Sponzor nagrade: Anika Photography studio, vrijednost nagrade: 250,00 kuna

Puna cijena usluge: 500,00 kn

Treća nagrada – Prekrasni vjenčić za kosu izrađen po želji dobitnice nagrade

Sponzor nagrade: Lilac Vines, vrijednost nagrade: 250,00 kuna

Četvrta nagrada, peta, šesta, sedma i osma nagrada – Pet sretnica darujemo s unikatnim i personaliziranim čestitkama za posebnu prigodu

Sponzor nagrade: Portal Princeza.hr, vrijednost pojedinačne nagrade: 120,00 kuna

Sretno!

 

Napomena: Facebook ni na koji način nije uključen u organizaciju nagradnog natječaja niti za njega odgovara.

Više o pravilima nagradnog natječaja pročitaj ovdje