Crno-bijelo vjenčanje

Crno-bijelo vjenčanje

Crno-bijelo vjenčanje je klasična, moderna, ali često zanemarena tema vjenčanja.

Crno-bijela kombinacija je najbolji dokaz kako se kontrasti privlače. Nakon što se privuku i savršeno funkcioniraju zajedno. Odlično zvuči, ne samo za dan vjenčanja već za cijeli život.

Crno-bijela odjeća na vjenčanju

Audrey Hepburn je popularizirala malu, crnu haljinicu i složit ćemo se, svim ženama napravila veliku uslugu. Odjevni komad koji svaka žena mora imati u ormaru. U slučaju da djeveruše odlučiš odjenuti u crne haljinice možeš biti sigurna kako će predivno izgledati. I sigurno će biti dodatni ukras tvom vjenčanju.

Crna boja vizualno sužava pa će odlično stajati svakoj građi tijela. U slučaju da ti se ta opcija čini dosadnom, možeš ju upotpunit modernim sandalama, buketom cvijeća i nakitom. Svaki outfit upotpunjava prikladna frizura i ukrasi za kosu, nemoj zaboraviti na detalje.

Znamo koliko je bitno da na svoj veliki dan budeš u centru pažnje. Dress code za sve uzvanike može biti crna boja. U tom slučaju će se tvoja bijela vjenčanica još više isticati.

Možda si jedna od djevojaka kojoj je bijela vjenčanica kliše. Ako je tako, mi te ohrabrujemo da se odlučiš za nekonvencionalnu crnu vjenčanicu. Nama je svejedno je li zebra crna s bijelim ili bijela s crnim, sve dok to izgleda dobro.

crno-bijelo-vjencanje
Izvor fotografije: freepik

Crno-bijela hrana i ukrasi na vjenčanju

Crno-bijele pozivnice odišu elegancijom i kao takve su odličan izbor. Manje je nekad više. Zato će bijele ruže i bijeli porculan odlično izgledati na crnoj podlozi.

Možeš se odlučiti i za crno-bijele fotografije koje zbog starinskog izgleda posebno ističu sjetu i romantiku.

crno-bijela-torta
Izvor fotografije: freepik

U ormaru ti prevladava crno? Smatraš da je crna tvoja sretna boja?
Možeš tu sreću koju izaziva sve crno uklopiti i u hranu na svom vjenčanju. Rižoto sa sipom, sushi ili torta ukrašena crnim fondantom izgledat će savršeno.

Mi smo uvijek za originalnost. Jesli li i ti?

Izvor naslovne fotografije: Canva