Stvari koje moraš imati u torbici na dan vjenčanja

Stvari koje moraš imati u torbici na dan vjenčanja

Stvari koje moraš imati u torbici na dan vjenčanja kako bi tvoje vjenčanje teklo po planu?

Svečana prigoda vjenčanja zahtijeva prigodne modne dodatke. Pismo torbica je savršen detalj, no u nju i ne stane tako mnogo. Zato smo mi tu, da ti otkrijemo najbitnije stvari koje se moraju naći u tvojoj torbi na dan vjenčanja.

Predmeti koji stanu i u najmanju torbicu na vjenčanju

Ogledalce, ogledalce moje, na svijetu najljepši tko je? Naravno da je to mladenka na svoj dan vjenčanja. Ne želiš hodati s razmazanom maskarom ili ružem na prednjim zubima. Džepno ogledalo je tvoj as u rukavu.

Zubni konac za savršen osmijeh bez ostataka hrane. Ruž za popraviti usne nakon hrpe poljubaca. Ukosnice za postojanu frizuru. Maramice ili ubrus za najemotivnije trenutke. Za svaki slučaj ponesi i sredstvo protiv mrlja jer ne želiš detalje od vina, kave ili hrane na svojoj vjenčanici.

torbica-za-vjencanje
Izvor fotografije: etsy.com

Prva pomoć u torbici za vjenčanje

Aspirin uvijek dobro dođe. Ne želiš valjda da te bli glava na vlastitom vjenčanju?

Sva strka oko vjenčanja može biti štetna za zdravlje. Zato je pametno pripremiti tabletu protiv bolova u torbici, iako, morao napomenuti da smo inače protiv tableta i preporučujemo ih koristiti ako zaista nema alternative.

Sklopive natikače dobro će ti doći za spas tvojih stopala. Stopala ti se ionako ne vide u vjenčanici ispod stola. Zašto bi se mučila sa žuljevima i umornim stopalima, ako ne moraš?

Dezodorans i omiljeni parfem ti također trebaju biti pri ruci.

Osim što se može iskoristiti u nuždi za dodatni volumen kose, on odlično upija tekućinu. Puder za bebe će ti omogućiti da kažeš doviđenja mrljama od znoja na bijeloj vjenčanici.

Kao što vidiš, ima toga dosta. No, pametno biraj veličinu torbice i svih stvari koje smo naveli. Prostor u torbici možeš osloboditi za sve, tako što ćeš uzeti, na primjer, jedan ruž i jednu tabletu, umjesto cijele kutije i 10 nijansi.

Izvor naslovne fotografije: Canva

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se