Kako izraditi personalizirane pozivnice za vjenčanje: savjeti za stvaranje uspješnog dizajna

Ima li išta ljepše od dobro dizajniranih personaliziranih pozivnica za vjenčanje? To je savršen mali pregled vašeg posebnog dana koji može pobuditi apetit vaših gostiju i dati im do znanja što mogu očekivati na veliki dan.

Planirate vjenčanje iz snova, sada je vrijeme za razgovor o pozivnicama za vjenčanje.

Personalizirane pozivnice za vjenčanje daju vam mogućnost individualnosti. Možete dopustiti vlastitoj osobnosti da zablista. Želite da vaši gosti prime pozivnicu, otvore kuvertu i odmah prije nego što je pročitaju znaju na čije su vjenčanje pozvani.

U nastavku donosimo ideje za upravo ovakve pozivnice!

Personalizirane pozivnice sa slikom

Mnogi parovi okrenuli su se pozivnicama za vjenčanje koje uključuju njihovu fotografiju. Ova fotografija ne samo da personalizira pozivnicu, već vašim gostima daje dar koji će cijeniti. Za uljepšavanje pozivnice mogu se dodati detalji kao što su vrpce, suho cvijeće ili lišće, perle ili drugi ukrasi. Ovi detalji pokazuju koliko je par posvećen planiranju svog dana.

unique modern MR & MRS wedding invitations with photo vellum overlay
Izvor fotografije: stylishwedd.com
simple and modern save the date with script design and custom green photo SWTD021
Izvor fotografije: stylishwedd.com

Ručno pisane pozivnice za vjenčanje

Ručno pisane pozivnice jedne su od tradicionalnih metoda izrade pozivnica. Iako je masovna proizvodnja vjenčanih pozivnica moguća u tehnologiji tiska, neki parovi će se odlučiti samostalno napisati svoje pozivnice. Ovo je vrlo jedinstven način da pokažete svojim gostima koliko ste kreativni i koliko vam je stalo do njihovog dolaska.

personalizirane-pozivnice
Izvor fotografije: weddingchicks.com

Siguran način da goste oduševite svojim vjenčanjem je uključivanje detalja iz vaše ljubavne priče. Uključivanje malih detalja u vaše personalizirane pozivnice kao što je mala vremenska linija vaše veze, važni datumi ili zabavne sitnice učinit će da se vaši gosti osjećaju povezani s vama.

Sjednite sa svojim partnerom i razmislite o različitim informacijama koje možete podijeliti sa svojim voljenima. Počnite s vremenskom crtom vaše veze. Navedite velike datume, posebna mjesta, omiljene uspomene i zabavne činjenice. Zatim prođite kroz svoje favorite: omiljena hrana, omiljene aktivnosti, omiljene pjesme,…

Isprva se čini kao puno posla, ali dijeljenje ovakvih stvari sa svojim gostima učinit će da se osjećaju dobrodošlije na vaše vjenčanje. Osim toga, partnerima će biti zabavno ići niz uspomene koje su izgradili zajedno.

Izvor naslovne fotografije: Freepik.com

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se