Najavljujemo 11. Dane vjenčanja u Varaždinu

11-dani-vjencanja-varazdin

Ovogodišnji 11. Dani vjenčanja u Varaždinu održat će se ekskluzivno  u užem centru Varaždina (Korzo, Franjevački trg i Pavlinska ulica) pod pagodama, na otvorenom 10. rujna 2022.

Organizator Tin marketing poziva sve buduće mladence da dođu u subotu na Dane vjenčanja u Varaždin i iskoriste brojne pogodnosti odličnih izlagača i pronađu sve za vjenčanje iz snova na jednome mjestu. Sajamska priredba započinje  u 09.00 sati jutarnjim latino koncertom poznatog varaždisnkog pjevača Nenada Kumrića Charlija i Tequila banda.

Tridesetak izlagača, bogat zabavno glazbeni program, proglašenje Najsimpatičnijeg para na Danima vjenčanja i večernja modna revija pod nazivom VARAŽDIN FASHION NIGHT, obilježit će 11. Dane vjenčanja u Varaždinu.

Program 11. Dana  vjenčanja, u centru Varaždina obilježit će odlični izlagači, modne revije, prigodna prodaja, prezentacije, degustacije, nastup plesnih studija i razni glazbeni izvođači te proglašenje Najsimpatičnijeg para.

U 18.30. na Korzu, po treći puta održat će se VARAŽDIN FASHION NIGHT, s modnom revijom,  atraktivnom plesnom skupinom Korak i DJ-om. Modna revija će se realizirati u suradnji sa salonima vjenčanica i dizajnericama. Reviju će nositi prekrasne djevojke u produkciji Ratke Marković.

Glavni pokrovitelji 11. Dana vjenčanja u Varaždinu su Grad Varaždin i Varaždinska županija. Zlatni sponzor je Autokuća Bunić.

Izvor fotografije: CanvaPRO

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se