Popularna influencerica objavila vijest o zarukama pa svjedočila nizu negativnih komentara

negin-mirsalehi-prosidba

Sa trenutnih 6,5 milijuna pratitelja na Instagramu, Negin Mirsalehi slovi kao jedna od najpopularnijih svjetskih influencerica.

Ova je 33-godišnjakinja već 15 godina u vezi, a prije nekoliko dana konačno je objavila sretnu vijest – vijest o zarukama! 😊

Romantične zaruke na vidikovcu u Italiji

Na 15.-tu godišnjicu veze, Negin je rekla „da“! Njen odabranik Maurits Stibbe priredio joj je romantičnu idilu na vidikovcu u Portofinu, u Italiji. Romantične svijeće, cvijeće, žaruljice i stol za dvoje. Nestvarni prizori poznatog ribarskog odmarališta u pozadini. Predivan zaručnički prsten. Sve je bilo i više nego savršeno.  

„Ne mogu vjerovati da ću se udati za ljubav svog života. Nije stvar u papiru, već proslavi naše ljubavi. Zaljubila sam se prije 18, a naša je ljubavna priča započela prije 15 godina. I od tada sam najsretnija žena na svijetu. Hvala ti što me voliš.“, napisala je Negin uz niz čarobnih fotografija sa zaruka.  

negin-mirsalehi-zaruke

Izvor fotografije: Instagram profil Negin Mirsalehi

negin-mirsalehi-zarucnicki-prsten

Izvor fotografije: Instagram profil Negin Mirsalehi

negin-mirsalehi-maurits-stibbe

Izvor fotografije: Instagram profil Mauritsa Stibbea

negin-mirsalehi-prosidba

Izvor fotografije: Instagram profil Negin Mirsalehi

Negin ostala u čudu zbog broja negativnih komenatara

No, umjesto očekivanih čestitaka, Negin je svjedočila hrpi negativnih komentara. Naime, njezini pratitelji vrlo dobro znaju da su Negin i Maurits već 15 godina u vezi pa su njegovu prosidbu nazvali uvredljivom. „Kada muškarac voli iskreno, ne čeka dugo da klekne pred ženu“, „poštuj i voli sebe, ako je toliko čekao, nije za tebe“, samo su neki od komentara ispod objave o njihovim zarukama.  

To je influencericu mnogo pogodilo pa je uzvratila komentarom „Misliti da nemaš samopoštovanja jer si s nekim 15 godina, a niste u braku je zaista pogrešno. Znam da puno ljudi ima takvo mišljenje, ali me ovakvi komentari i dalje šokiraju. Nitko ne treba osjećati pritisak da mora imati djecu ili stupiti u brak, ako to u tom trenutku jednostavno ne želi.“

I, što ti misliš? Slažeš li se s pratiteljima ili Negin?

Izvor naslovne fotografije: Instagram profil Negin Mirsalehi

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se