Razveselite svoje najdraže poklon kutijama iz KBIA svijeta

kbia-poklon-kutije

Sigurno ste barem jednom čuli za KBIA. Riječ je o obrtu u vlasništvu supružnika Ivane i Kristijana koji se bave izradom poklon kutija za sve vrste svečanosti – vjenčanja, krizme, krštenja, rođendane, promocije, Valentinovo, Uskrs i Božić. Zapravo nema te prigode za koju ovaj par ne može stvoriti jedinstvenu uspomenu na vaš poseban dan. 😊

Ideja za izradom poklon kutija nastala je sasvim spontano. Nakon što je Kristijan zaprosio Ivanu, njih su se dvoje bacili na planiranje vjenčanja.

Da bi na kreativan način zaprosila najbolju prijateljicu za kumstvo, Ivana je izradila poklon kutiju. Tada je odlučila poklon kutije „sastavljati sama“ i puniti ih personaliziranim sitnicama. Reakcija okoline bila je i više nego odlična pa je svoj hobi s vremenom pretvorila u uspješan posao.

Za vrijeme lockdowna, KBIA uvela rođendanske poklon kutije

Budući da se zbog pandemije nisu održavale svadbe i druge proslave, supružnici su dobrom prilagodbom tržištu uspjeli održati svoje poslovanje. Naime, u vrijeme najvećeg lockdowna koji se dogodio prošle godine, uveli su novi proizvod – rođendanske poklon kutije!

Rođendanske poklon kutije sadržavale su šaljive stvari vezane za COVID, poput rakije „za dezinfekciju iznutra“ i druge slične stvarčice koje su Ivana i Kristijan slavljenicima slali na adrese i tako im uljepšali razdoblje u kojem nisu mogli proslaviti svoj rođendan.

poklon-kutija-rodendan

Izvor fotografije: Privatna arhiva by KBIA

Trenutno su najpopularnije poklon kutije za krizmu i krštenje

Sada se stvari polako vraćaju u normalu te su tržištu predstavili i neke nove poklon kutije, poput Friends boxa i Nutella boxa. No najveći naglasak je i dalje na poklonima za kumstvo. 

Poklon kutije design by KBIA nude najveći izbor poklona kao zahvalu za kumstvo, ali i kutije s kojima možete prijatelje upitati za kumstvo.

Trenutno najpopularnije su kutije za krizmu i krštenje, ali i mladenci već pripremaju poklone za svoje kumove.

poklon-kutija-vjencani-kum

Izvor fotografije: Privatna arhiva by KBIA

poklon-kutija-krizma

Izvor fotografije: Privatna arhiva by KBIA

Ostaje nam nadati se da će se stvari napokon vratiti u normalu i da ćemo uskoro ponovo plesati vlakić na svadbama!

Izvor naslovne fotografije: Privatna arhiva by KBIA

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se