5 najljepših planera za vjenčanje trenutno na tržištu

planer-vjencanja

Odabir savršene vjenčanice, vjenčanog odijela i udobnih cipela, kreiranje popisa gostiju i angažiranje omiljenog benda, samo su neke od stvari na koje je potrebno obratiti pozornost kako bi vaš dan vjenčanja bio poput onog iz bajke.

A da ne govorimo o ostalim sitnicama, poput revera, vjenčanog nakita ili pak podvezice.

Puno je stvari na koje trebaš misliti pa lako možeš propustiti neke važne stvari.

Na svu sreću, danas postoji velik broj planera za vjenčanje uz koje će ti organizacija vjenčanja biti pravi užitak. Kako bismo ti olakšale odabir, izdvojile smo 5 najljepših planera za vjenčanje koji se trenutno nalaze na tržištu. 😊

Planner Boutique

Planer vjenčanja sadrži zasebne bilješke (popis gostiju, raspored sjedenja, popis zaduženja) po kojima bez problema možeš piskarati. Nakon što popisi budu konačni, jednostavno ih prepišeš u planer. Na taj će način tvoj planer biti uredan i pregledan te ostati kao trajna uspomena na vjenčanje.

Ovaj planer dodatno sadrži i 2 priručnika koji će ti planiranje vjenčanja učiniti još jednostavnijim i lakšim:

•          „101 savjet za buduću mladenku“

•          vodič „Jednostavno planiranje vjenčanja“

Što još reći, osim da je planer zaista sveobuhvatan (128 strana) tako da niti najmanju sitnicu nećeš propustiti.

A što je najbolje, tvrdog je uveza pa će ostati očuvan i nakon dugotrajnog korištenja. 😊

planer-vjencanja

Izvor: planner-boutique.com

Paper&Stuff planer vjenčanja  

A što kažeš na personalizirani planer za vjenčanje?

Kombinacija bijele, ružičaste i zlatne boje s cvjetnim uzorcima čine ovaj planer prilično neodoljivim. Spiralni uvez olakšat će ti njegovo listanje, a mat plastificirane korice omogućiti da planer ostane sačuvan nakon dugo vremena.

Planer je podijeljen na tematske kategorije koje će ti olakšati planiranje vjenčanja, a sadrži sve detalje, poput onih: koje dokumente je potrebno prikupiti, kojim budžetom raspolažete, koje su vaše obaveze na dan vjenčanja, ali i kako isplanirati svoje medeno putovanje. Sve to ispisano je na ukupno 154 stranice.

planiranje-vjencanja

Izvor: ps-planer.hr

Book2go wedding planner

Wedding planner prate nježne boje i razigrani crteži pa vjerujemo da će ti uz ovaj planer planiranje vjenčanja biti veoma zabavno.  

Osim što sadrži sve što je potrebno za organizaciju vjenčanja, ova je knjižica zamišljena tako da stane u svaku žensku torbu. Financijski plan, popis gostiju, podsjetnik, dio za uspomene i još mnogo toga nalazi se na 162 stranice ovog planera.

wedding-planner

Izvor: book2go.hr

MISS2MRS planer za vjenčanje

Miss2mrs planer za vjenčanje sadrži broje romantične citate te je prepun savjeta i tablica za organizaciju vjenčanja iz snova. Nisi li sigurna odakle krenuti s pripremama za vjenčanje, miss2mrs planer usmjeravat će te od prvog do posljednjeg koraka kako bi do detalja isplanirala sve što si zamislila.

Jednostavan je, praktičan i sveobuhvatan (sadrži 162 stranice). Možeš birati između klasičnog i točkastog dizajna, a imena i citat na prvoj stranici planera moguće je personalizirati prema vlastitim željama. 😊

personalizirani-planer-vjencanje

Izvor: Facebook stranica Miss2mrs planeri

LovePrint planer vjenčanja

Ovaj planer vjenčanja prepun je savjeta profesionalnih organizatora vjenčanja. Sadrži sve rubrike potrebne za organizaciju vjenčanja bez stresa i komplikacija.

Krase ga zlatni tisak te zlatni metalni kutevi na tvrdim i platnenim koricama kao i bijela satenska vrpca za označavanje stranica. B5 format čini planer idealnim za pisanje i praktičnim za nošenje. Sve to dolazi na 160 stranica.  

plan-vjencanje

Izvor: loveprint.shop

Nadamo se da smo ti olakšale odabir tvog idealnog planera za vjenčanje! 😊

Share on facebook
Share on whatsapp

Posljednje objave

Kategorije

Tagovi

Oglasi

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se