Zakoračite u glazbeni vremeplov uz Grupu Desperado

grupa-desperado

Grupa Desperado sastoji se od 6 iskusnih glazbenika te se može pohvaliti brojnim nastupima na svadbenim svečanostima, zabavnim događajima te ostalim vrstama proslava, kako u Lijepoj našoj, tako i u inozemstvu.

Članovi grupe dugogodišnju su karijeru odlučili okruniti posebnim projektom. Kroz najveće uspješnice domaće i strane glazbe provest će vas njihov glazbeni vremeplov skupnog naziva Evolution of Music.

Prvi dio glazbenog vremeplova – Wedding Edition

Prvi dio gledatelje odvodi u tipičnu svadbenu večer. Dok se na podiju izmjenjuju ples i tradicionalni svadbeni običaji, Grupa Desperado izvodi domaće uspješnice koje su obilježile brojne svadbe, počevši od 50-ih godina prošlog stoljeća pa sve do danas.

U petnaest minuta stalo je čak sedam desetljeća domaćeg glazbenog stvaralaštva, sve od nostalgične „Samo jednom se ljubi” pa do suvremene „Ne daj na nas”. Za potpuni dojam, izmjenu dekada prati i odgovarajuća promjena kostima i scenografije.

glazbeni-vremeplov

Drugi dio glazbenog vremeplova – Greatest Hits

Ovaj dio glazbenog vremeplova odvodi gledatelje iz svadbenih salona i uvodi ih u svijet glazbenih spotova. Ovoga puta na redu su najveći strani hitovi iz nekih prošlih, ali i sadašnjih vremena.

O kojim je točno pjesmama i izvođačima riječ, s lakoćom ćete odgonetnuti i sami, jer svaka sličnost sa stvarnim osobama i događajima apsolutno je namjerna! Posebnu draž izvedbama ponovno daje odgovarajuća kostimografija, ali i koreografija.

glazbeni-vremeplov-grupa-desperado

Više informacija o ovom projektu možete pronaći na Facebook stranici Grupa Desperado, Instagram profilu grupadesperado te na web stranici www.grupa-desperado.com.

Share on facebook
Share on whatsapp

Posljednje objave

Kategorije

Tagovi

Oglasi

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se