Eventive iz Varaždina: Tematska vjenčanja i pomalo ludi zahtjevi klijenata nama su najveći gušt

Tara Sambolek vlasnica je varaždinske agencije za organizaciju vjenčanja Eventive. No ova priča nije samo još jedna priča u nizu priča o agencijama za vjenčanje. Ova priča je drugačija, a takvom je čine Tarina potpuna predanost poslu i osjećaj za vrhunsku uslugu.

Taru smo zamolile da svoju agenciju predstavi sama: „Eventive je prije svega superior wedding agencija. Nama se možete javiti bez obzira na to želite li veliko ili malo vjenčanje. Budućim mladencima nudimo kompletnu uslugu, sve standardno što organizacija vjenčanja zahtjeva pa do individualnih želja naših mladenaca.“

Ozbiljna agencija s velikim ambicijama

Tarina ideja za superior wedding agenciju nije došla preko noći. Unazad dvije godine sudjelovala je u organizaciji evenata za poduzeće Show Concept, koji inače rade na organizaciji Adventa u Varaždinu, Lovrečeva u Varaždinskim Toplicama, Biergartenu i na Špancirfestu. Tu je stekla puno znanja i iskustva o organizaciji velikih i zahtjevnih evenata. A onda je s vremenom počela događanja angažirati privatno, tako što je najprije pomogla prijateljima u organizaciji njihovih djevojačkih i momačkih večeri i vjenčanja, a kasnije i poznanicima te mladencima koji su do nje došli putem preporuke.

marina-bousin-photography
Marina Bousin Photography

Da je riječ o zaista ozbiljnoj agenciji za organizaciju vjenčanja, zaključile smo ne samo po Tarinom perfekcionizmu, već i po njezinim ozbiljnim suradnicima: „Eventive je zapravo sestrinska firma Show Concepta, koji već ima kompletnu audio i vizualnu scensku opremu i iskustvo u organizaciji zahtjevnih događanja. Tu je i najnovija suradnja s Marinom Bousin, koja ima nevjerojatan opus za fotografiju i jako se veselim svim našim budućim suradnjama. Upravo zbog takvih suradnika kao što su Show Concept i Marina Bousin, slobodno mogu reći kako Eventive ima čvrste temelje, sve ostalo su čari kreativnosti i ideja.“

Taru smo zamolile i da nam pojasni zašto mladencima preporučuje agenciju, umjesto da svoje vjenčanje organiziraju sami: „Ono što klijent kod nas dobije je sigurnost. Posebice ako klijent ima ideju koju ne zna kako i gdje realizirati. Najvažnije je zadovoljstvo klijenta, bez usputnog stresa i nepotrebnog trošenja vremena na ispitivanje mogućnosti.“

eventive-varazdin-organizacija-vjencanja
Marina Bousin Photography
marina-bousin-vjencane-fotografije
Marina Bousin Photography

Specijalnost Eventive agencije tematska su vjenčanja

Iako rade i velika i intimna vjenčanja, tematska su nekako najtraženija, bez obzira na veličinu. „Ne biste vjerovali da mala vjenčanja mogu biti jednako zahtjevna, ako ne i zahtjevnija, od velikih vjenčanja. Sve naravno ovisi o želji mladenaca. Netko voli jednostavno, a netko posebno.“, objašnjavam nam Tara. No izazovi je vesele i s velikim nestrpljenjem već čeka  finalizaciju dogovora oko proslave vjenčanja na splavu, na rijeci Muri u Međimurju.

„Zadaci organizatora vjenčanja ovise o dogovoru s klijentom. Organizator može biti odgovoran za cijelu organizaciju ili koordinirati pojedinim elementima svečanosti. U svakom slučaju, organizator preuzima obaveze kako bi mladenci i njihovi bližnji bili bezbrižni, bez obzira na zahtjevnost organizacije u smislu broja gosti, lokacije ili posebnih zahtjeva klijenata.“

Sve zainteresirane mladence za suradnju sa superior wedding agencijom Eventive molimo da se Tari jave preko Facebook stranice Eventive, a uskoro će to moći učiniti i preko nove web stranice, koja je, kako saznajemo, već u izradi!

eventive-agencija-varazdin
Marina Bousin Photography

Draga Tara, želimo vam puno sreće i uspjeha u daljnjem radu i jedva čekamo s našim čitateljima podijeliti ljubavnu priču na splavu, na prekrasnoj rijeci Muri!

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se