Dani otvorenih vrata ovog će se vikenda održati u Hotelu Antunović

Dane vjenčanja ove će godine započeti Hotel Antunović Zagreb. Dakle, 11. i 12. siječnja održat će se Dani otvorenih vrata svadbenih svečanosti na kojima će se predstaviti brojni izlagači vjenčane industrije. Otvorenje ovih Dana vjenčanja bit će ove subote u 10 sati, a posjetiti ga možeš sve do 20 sati. Što se tiče nedjelje, tada će sajam biti otvoren od 12 do 20 sati. 

Što te očekuje na Danima otvorenih vrata u Zagrebu? 

Posjetiš li ovog vikenda Hotel Antunović imat ćeš se prilike upoznati s modnim kućama, bendovima, tamburaškim sastavima, uslugama šminkanja, uslugama izrade pozivnica i zahvalnica, zlatarnama, brojnim cvjećarnama i drugim pružateljima vjenčanih usluga.

Na Danima otvorenih vrata, od instruktora iz Plesnog centra Bamboleo, moći ćeš pokupiti nekoliko korisnih savjeta o plesanju i naravno zaplesati. Također, sam program ove manifestacije bit će obogaćen nastupima glazbe uživo. Točnije, na Danima otvorenih vrata nastupit će Tamburaški sastav Legende, Studio band, Show band Turbo-X i DJ. 

Zgrabi dobre popuste i uštedi nešto novaca! 

Ni to nije sve! Očekuju te još i degustacije svadbenih delicija, popusti i nagrade koje smo priložile u nastavku. 

dani-otvorenih-vrata-u-hotelu-antunovic

Kako su Dani vjenčanja izgledali prošle godine možeš pogledati na sljedećem linku.

Ulaz je besplatan, a svim posjetiteljima omogućen je i besplatan parking u garaži tako da nemaš izlike kojom bi opravdala nedolazak na Dane vjenčanja. 

Program Dana otvorenih vrata i naslovna slika preuzeta s: hotelantunovic.com

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se