Sajam vjenčanja Maribor 2020.

Sajam vjenčanja Maribor 2020. je sada već peti za redom sajam koji je namijenjen najboljim pružateljima usluga vjenčane industrije iz slovenskih krajeva pa i šire. Traje dva dana, točnije održat će se 8. i 9. veljače u Hotelu City gdje će brojni izlagači predstaviti svoju ponudu. Primjerice, vjenčano prstenje, foto ili video usluge, dekoraciju svadbene sale kao i svadbenu odjeću.

Zašto posjetiti Sajam vjenčanja Maribor 2020.?

Rasprodaja vjenčanje odjeće

Oba dana, od 11 do 18 sati, moći ćeš tragati za svojom savršenom vjenčanicom, a tvoj pak dragi za elegantnim muškim odjelom. Budi sigurna da će ponuda biti široka, a pronađeš li onu pravu vjenčanicu možeš ju odmah i kupiti. Zapamti, da je na sajmovima ponuda ipak nešto jeftinija što znači da možeš uštedjeti i malo popraviti stanje svog budžeta.

sajam-vjencanja-maribor

Zlatna karta za ulaz na Sajam vjenčanja

Ako smo te zainteresirale prethodnim redcima, a k tome želiš i stručnu pomoć oko odabira vjenčanih usluga, sljedeća će te rečenica jako razveseliti. Naime, ovaj Sajam vjenčanja nudi, ni manje ni više, već 20 „zlatnih ulaznica“.

Zlatna ulaznica svojim će vlasnicima omogućiti ulazak na Sajam prije 11 sati, odnosno ulazak prije samog početka. Što znači da će sretnice i sretnici moći odabrati najbolje i najjeftinije ponude izlagača, a uz to se i posavjetovati s njima. Inače, cijena zlatne ulaznice iznosi 20 €.

Ako si zainteresirana za ovaj Sajam koliko i mi, nemoj dvojiti. Maribor je udaljen svega 120 km od Zagreba, a ponuda je zaista raznolika i široka. Možda upravo na ovom Sajmu vjenčanja uspiješ pronaći ono što si i zamišljala. Osim toga, vjerujemo da ti izlagači sa svojom ponudom mogu pomoći da svoje misli i želje pretvoriš u stvarnost.

Share on facebook
Share on whatsapp

Posljednje objave

Kategorije

Tagovi

Oglasi

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se