Neobične torte za tvoje vjenčanje

Malo što se može mjeriti s prvim plesom ili slatkim rezanjem torte na vjenčanju, zar ne? Ipak ples mladenaca i rezanje torte predstavljaju najvažnije svadbene običaje pa se tako i smatraju nezaobilaznim elementima svakog vjenčanja. Jako smo znatiželjne, zato nas i zanima jesi li već odabrala tortu koja će zasladiti nepca vaših uzvanika?

U slučaju negativnog odgovora, savjetujemo ti da se odmakneš od dosadne klasike i u check listu uvrstiš neobičnu vjenčanu tortu.

Evo i inspiracije!

Kakve sve torte možeš odabrati za svoje vjenčanje

Umjesto uobičajene torte na nekoliko katova, što kažeš na vjenčanu tortu na jedan kat? U posljednje su vrijeme takve torte veliki hit pa tako umjesto jedne torte na tri kata odaberi tri torte na jedan kat. Da, zašto ne!

torta-na-jedan-kat
Izvor: southboundbride.com

Kako su vjenčane torte najčešće okruglog oblika, odabereš li tortu pravokutnog oblika ili tortu u obliku slova sigurne smo da će izmamiti brojne znatiželjne poglede.

Izvor: nobiggie.net
torte-za-vjencanje
Izvor: bodasyweddings.com

Ako ste ti i dragi od onih mladenaca koji više preferiraju kolače u odnosu na torte, u redu je zamijeniti tortu slatkim malim kolačićima. Mi ti zato predlažemo da svoje uzvanike iznenadiš muffinima ili pak krafnama na stalku. Zašto? Ako je vjerovati Pinterestu, ovakve torte jedan su od najizraženijih trendova na vjenčanjima.  

neobicne-torte
Izvor: mrstobe.com
neobicne-torte
Izvor: rockmywedding.co.uk

Prošla su ona vremena kada je vrh torte bio rezerviran za figuricu mladenaca. Naime, danas postaju posebno popularne torte koje na sebi sadrže dodatke cvijeća, grančice, paprat, lišće i slično.

neobicne-torte
Izvor: emmalovesweddings.com
vjencane-torte
Izvor: fabmood.com

Savjeti za kraj

Kako svadbenu tortu nećeš vidjeti tako dugo dok ona ne bude gotova, odnosno tik prije samog vjenčanja, jasno izrazi svoje želje kako slučajno ne bi došlo do nesporazuma. Ipak su tijekom običaja rezanja torte sve oči uprte upravo u odabranu slasticu mladenaca.

Već si istražila sve slastičarne i odabrala onu koju ćeš angažirati za vaš dan? U tom ti slučaju savjetujemo da ne čekaš do posljednjeg trenutka kako ne bi ostala kratkih rukava. Sigurne smo da ne želiš dodatne napetosti prije samog vjenčanja!

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se