Cvjetne krune za tvoje romantično vjenčanje

cvjetne-krune

Romantični detalji bez kojeg niti jedno vjenčanje ne može proći nezapaženo – prekrasno je cvijeće. Osim na stolovima vjenčane sale ili u ruci mladenke, cvijeće može super izgledati i na kosi mladenke. Kako je vjenčani outfit obično popraćen bijelom bojom smatramo da su cvjetne krune najbolji dodatak s kojim ćeš jednostavan izgled začiniti veselijim bojama.

Inače, cvjetne krune popularne su još od davna pa su se tako u razdoblju antičke Grčke nosile u čast bogova. Osim cvjetnih kruna tada su se posebno isticali i vijenci od lovora koji su se obično dodjeljivali pobjednicima. Cvijeće u kosi karakteristično je i za hippie stil pa su ga tako ljubitelji istoimenog stila smatrali nezaobilaznim modnim dodatkom 60-ih te 70-ih godina 20. stoljeća.

Znamo da više djeluju kao proljetni te ljetni dodatak, no uvjeravamo te da se savršeno mogu uklopiti kako u jesenska tako i u zimska vjenčanja.

Zato smo prošvrljale Pinterestom i izdvojile ti nekoliko fotografija za inspiraciju.

Krenimo redom! 🙂

Malo inspiracije za sve romantičarke

cvjetne-krune
Izvor: latest-hairstyles.com
cvjetne-krune
Izvor: nouba.com.au
cvjetne-krune
Izvor: weddingforward.com
cvjetne-krune
Izvor: vogue.com
cvjetni-vjencic
Izvor: burghbrides.com
cvjetni-vjencic
Izvor: brides.com
cvjetni-vjencic
Izvor: etsy.com

Vidiš i sama da jednako dobro pristaju različitim stilovima vjenčanja kao i mladenkama različitih duljina kose.

Naš savjet za kraj je da cvjetnu krunu uskladiš s vjenčanim buketom te ostatkom vjenčane dekoracije. Vjeruj nam izgledat će GENIJALNO!