Ovo je vizažist iz Kosova koji radi nevjerojatne transformacije mladenki

Kada je u pitanju taj veličanstven dan, čitaj vjenčanje, nema sumnje da mladenke žele izgledati besprijekorno od glave do pete. Tako svaka djevojka sanja o čarobnoj vjenčanici, glamuroznoj frizuri, prekrasnim cipelama i make up-u koji će ukrasti sve poglede.

Kako je izgled mladenke najpopularnija tema među uzvanicama, odlučile smo se osvrnuti upravo na vjenčani make up, a posebice na jednog poznatog vizažista. Vjeruj nam, angažiraš li profesionalnog vizažista za svadbu on će već znati što mu je činiti i tvoju problematičnu kožu, tamne podočnjake ili crvene bubuljice srediti na tri-četiri.

Kada smo se već dotaknule profesionalaca u punom smislu riječi, s tobom želimo podijeliti ime koje u posljednje vrijeme plijeni pažnju brojnih svjetskih medija.

Arber Bytyqi – vizažist koji čini čuda

Radi se o vizažistu Arberu Bytyqiju koji živi i radi u kosovskom Prizrenu. Ono što je očaralo javnost, a moramo priznati i nas same, nevjerojatne su transformacije mladenki.

Iako je njegova ljubav prema šminkanju prisutna još od malih nogu, Arber ipak nije nastavio studij u tom smjeru.

Naime, kako je posao muškog vizažista tada još uvijek bio tabu tema u njegovoj kulturi, nakon završetka srednje škole Arber je najprije diplomirao ekonomiju, a potom nastavio slijediti san. Tako se nakon studija počeo baviti šminkanjem i ostvario san o kojem je maštao još od malena, otkrio je u jednom intervjuu za Bored Panda.

Čaroban make up look

Što pak se tiče njegovih uistinu čarobnih make up izdanja, za isti je časopis otkrio njihov tijek. Tako prije šminkanja Arber najprije od djevojaka saznaje o kakvoj se prigodi radi, a potom njihove posebne zahtjeve. Nadalje, odjevnu kombinaciju koju će nositi da bi na kraju analizirao crte lica klijentica i stvorio uistinu čarobnu transformaciju.

Kako je posljednjih dana ime ovog vizažista podiglo mnogo pažnje, nije ni čudo što njegov Instagram profil iz dana u dan prati sve više pratitelja, a trenutna brojka je na više od 320 tisuća pratitelja.

Dosta priče, uvjerite se i same o čemu pričamo. Ipak slika govori više od tisuću riječi!

Uistinu čarobne transformacije, zar ne?

Izvor naslovne fotografije: Instagram profil – arber_bytyqi_mua