Tajno vjenčanje zvijezde serije „Ne daj se Nina“

U potpunoj tajnosti u Trstu, glumica Lana Gojak udala se za svog dugogodišnjeg dečka Sinišu Bajta. Iako su se novopečeni mladenci zaručili još 2017. godine, ovog su se mjeseca zavjetovali na vječnu ljubav.

Inače, Lanu Gojak posebno pamtimo po ulozi u seriji „Ne daj se Nina“, „Čista ljubav“, kao i angažmanu u filmu ‘Egzorcizam“, a detalje po kojim ćemo pamtiti njeno romantično vjenčanje otkrivamo ti u nastavku!

Društvene mreže otkrile još jedno tajno vjenčanje

Iako se njihovo vjenčanje odvijalo daleko od očiju javnosti, sretne su se vijesti brzo proširile internetom. Naime, prve vjenčane fotografije Lana Gojak podijelila je na Instagram profilu i time svoje pratitelje obavijestila o čarobnom vjenčanju u Trstu.

Tako se ispod vjenčane fotografije, na kojoj su ona i dragi pozirali zagrljeni, zahvalila roditeljima, svim svojim bliskim prijateljima te dragim ljudima kao i zagrebačkoj dizajnerici Marini Matić te Generalnom konzultantu RH u Trstu što su njihov najljepši dan u životu učinili uistinu nezaboravnim.

Izvor: Insragram profil Lane Gojak

Vjenčana kombinacija u kojoj je glumica zablistala

Moramo priznati da nas je ova simpatična 35-godišnjakinja ugodno iznenadila odabirom nimalo tipične vjenčanice. Naime, zablistala je u kratkoj čipkastoj vjenčanici na jedno rame s nešto duljim šlepom od tila koji se savršeno uklopio na stražnji dio haljine. Vjenčanu kreaciju upotpunila je bijelim sandalama s mašnicom te detaljima u bijeloj boji. Dakle, bijelim buketom te bisernim nakitom. Njezin pak je odabranik odabrao elegantno tamno odijelo koje mu je pristajalo kao saliveno.

Izvor: Insragram profil Lane Gojak

Ljubavna priča Lane i Siniše

Inače, par se upoznao sasvim slučajno, kada se Lana useljavala, a Siniša iseljavao iz podstanarskog stana. Nekoliko godina kasnije, sreli su se u jednom izlasku i započeli ljubavnu vezu.

Vidi se iz aviona koliko nam ovi novopečeni mladenci samo blistaju, stoga ćemo im za kraj poželjeti mnogo sreće, ljubavi i zajedništva u bračnom životu.

Izvor naslovne slike: Insragram profil Lane Gojak