Udala se kći poznatog glazbenika

Još jedna slavna veza završena je brakom! Naime, Zoë Kravitz, glumica i kći omiljenog glazbenika Lennyja Kravitza nakon tri godina veze udala se za svog zaručnika Karla Glusmana.

Nakon službene ceremonije u svibnju, slavni je par priredio još jedno, no ovog puta luksuzno vjenčanje za pamćenje. Ono se održalo u Parizu – u praškom domu koji pripada njenom ocu. Zapravo, riječ je o vili u punom smislu riječi! Smještena je u jednom od najluksuznijih kvartova u Parizu, a potječe iz 18. stoljeća. Ima čak osam spavaćih soba, proteže se na tri etaže, a ukrašena je djelima brojnih umjetnika kao što su Andy Warhol i Jean-Michel Basquiat.

Samoj ceremoniji prisustvovale su mnoge slavne osobe, a najviše pažnje izazvale su Laura Deren, Nicole Kidman, Reese Witherspoon te supruga glumca Eddieja Redmaynea.

Ljubavna priča i detalji zaruka

kci-glazbenika-lennya-kravitza
Izvor: people.com

Par se upoznao krajem 2016. godine na jednom tulumu, a zaručili su se u listopadu prošle godine. Njihova ljubav brzo je planula pa su se tako već nakon nekoliko mjeseci veze odlučili useliti u zajednički stan.

Iako svoj život Zoë drži podalje od očiju javnosti ipak je za magazin Rolling Stone podijelila neke detalje zaruka. Naime, otkrila je da je ostala bez teksta samim činom prosidbe kao i to da prosidba nije bila realizirana na putovanju kako je Karl planirao. Na kraju ju je zaprosio kod kuće dok su bili u trenirkama, što joj je bilo posebno drago!

Vjenčanje u haljini vrijednosti oko 6.500 kuna

kci-glazbenika-lennya-kravitza
Izvor: eonline.com

Ova lijepa glumica poznata po ulozi u nagrađivanoj seriji „Male laži“ svoje sudbonosno „da“ izrekla je u vjenčanici Danielle Frankel čija se vrijednost procjenjuje na oko 6.500 kuna. Da je blistala od uha od uha vidjelo se iz aviona, zato ćemo za kraj novopečenim mladencima poželjeti sretan bračni život i puno sreće u zajedničkom životu!

Izvor naslovne slike: laineygossip.com

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se