Kućni ljubimci na tvom vjenčanju

Kućni ljubimci u današnje se vrijeme smatraju dijelom obitelji. Ako se među vašim uzvanicima već nalaze članovi cijele uže i šire obitelji, vjerujemo da ste ti i dragi razmišljali o prisutnosti najdražih ljubimaca na vjenčanju.

Bilo bi lijepo s njima proslaviti taj velik dan, zar ne?

Odlučite li se za tu ideju, morate imati na umu da je kućnim ljubimcima zabranjen ulazak u crkvu ili matični ured. No to vas ne mora spriječiti da vam prave društvo tijekom vjenčanog slavlja. Posebice ako je riječ o slavlju na otvorenom u vašem vrtu ili uz plažu.

Kao što i sami znate, kućni ljubimci znaju biti jako nestašni, stoga se naoružajte korisnim savjetima!

Obratite pažnju na ove stvari

Možda će se među gostima nalaziti one osobe koje se boje kućnih ljubimaca, stoga vam preporučujemo obavijestiti iste kako ne bi bilo neugodnih iznenađenja. Sljedeće na što morate misliti su alergije na životinjsku dlaku. Pobrinite se da kućne ljubimce smjestite podalje od takvih uzvanika i riješili ste potencijalni problem.

Nadalje, savjetujemo vam da tijekom cjelokupnog slavlja nadzirete što vaš kućni ljubimac radi kako ne bi izazvao kakav nered. Primjerice, skočio na vjenčanu tortu. Kako ćete vjerojatno biti zaokupljeni drugim stvarima, možete zamoliti ukućane da pripaze na vašeg ljubimca.

Posebno lijep prizor na vašem vjenčanju bio bi kućni ljubimac u kombinaciji s vjenčanim prstenjem, odnosno kućni ljubimac u ulozi nosača prstenja. Ako vam ova ideja zvuči genijalno, krenite s vježbanjem njegovog nastupa!

Još bi ljepše izgledao preslatko odijelce ili haljina na vašem kućnom ljubimcu. Zato vam inspiracije radi izdvajamo nekoliko prelijepih modela .

Svečana odjeća i dodatci za kućne ljubimce

kucni-ljubimci-odijela
Izvor: etsy.com
kucni-ljubimci-odijela
Izvor: etsy.com
kucni-ljubimci-odijela
Izvor: etsy.com
odjeca-za-kucne-ljubimce
Izvor: etsy.com
odjeca-za-kucne-ljubimce
Izvor: etsy.com
Izvor: etsy.com

Nadamo se da smo pomogle sa savjetima ili vam barem dale ideju za preslatku odjeću za vašeg najdražeg!

Izvor naslovne slike: weddingwire.com

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se