5 šarenih ideja za izlazak mladenaca iz crkve

5 šarenih ideja za izlazak mladenaca iz crkve

Na što prvo pomisliš kada je u pitanju doček mladenaca nakon vjenčane ceremonije? Na bacanje latica bijelih ili crvenih ruža, šarenih papirića ili riže, zar ne? Tako smo i mislile!

Složit ćeš se s nama da je ovo najljepši način za doček mladenaca u punom sjaju, a ujedno i tradicija koja se na vjenčanjima ponavlja već desetljećima. Mi se vodimo onom: Što šarenije, to bolje, zato ti i predlažemo ovih 5 šarenih ideja za doček mladenaca!

Konfeti

Svima dobro poznat i nezaobilazan element zabavnog vjenčanja su šareni ili jednobojni konfeti. Odaberi ih u svojoj najdražoj nijansi ili ih uskladi s bojom vjenčanog buketa ili svadbenog okruženja.

P.S.: Imaj na umu da će oni uzrokovati nešto nereda kojeg svakako trebaš ukloniti nakon same ceremonije.

ideje-za-izlazak-mladenaca
Izvor fotografije: theknot.com

Vrpce na štapićima

U odnosu na konfete, odlučiš li se za vrpce na štapićima izbjeći ćeš nered, a i dosadno čišćenje nakon vjenčanja. Osim toga, vrpce na štapićima lako su prenosive, mogu se koristiti kako unutar tako i izvan prostorije, a uzvanici ih mogu zadržati kao zgodnu uspomenu na vaše vjenčanje.

ideje-za-izlazak-mladenca
Izvor fotografije: etsy.com

Dimne bombe

Dimne bombe postale su novi trend kada su u pitanju vjenčanja. U svim mogućim bojama krase vjenčane fotografije zato i predstavljaju odličan način upotpunjavanja istih. Priznaj da zvuči cool veličanstveni dolazak mladenaca upotpunjen dimnim bombama .

P.S.: Oprezno s njima kako se ne bi zaprljala tvoja vjenčanica što može uzrokovati dodatne troškove.

ideje-za-izlazak-mladenca-nakon-vjencane-ceremonije
Izvor fotografije: canva.com

Slatko iznenađenje

Mislile smo i na sve ljubitelje slatkoga, stoga predlažemo slastice u obliku šećerne vune kojima se uzvanici mogu malo zasladiti nakon dočeka mladenaca. Odlično, zar ne?

secerni-bomboni
Izvor fotografije: bridalguide.com

Papirni avioni

Možda njihova izrada zahtijeva nešto više posla od ostalih ideja za doček mladenaca, no vjeruj nam izgledat će fantastično i originalno! Zato okupi obitelj i prijatelje i vjeruj nam papirnati aviončići bit će gotovi na tri-četiri.

papirnati-avioni
Izvor fotografije: theknot.com

Izvor naslovne slike: Canva