Destinacija kao inspiracija: New York

Zamisli da za destinaciju vašeg vjenčanja odaberete grad koji nikad ne spava. Koliko bi samo zabave, sreće i dobrog raspoloženja bilo! Mišljenja smo da s New Yorkom pogriješiti ne možete .

New York gradi jednu prekrasnu kulisu za urbano vjenčanje. U njemu će se mladenci koji ne žele puno pažnje izgubiti u masi slučajnih prolaznika, ali zato će sam grad zauvijek ostati u njihovim srcima. Takvog gorostasa ne može se samo tako zaboraviti.

New York kao mjesto vjenčanja

Građevine koje svojom visinom paraju nebo, sive ulice prošarane dugačkim zebrama i žuta taksi vozila koja sivilu ulijevaju sreću i veselje. Ovaj grad poznat je i po prekrasnim ogromnim zelenim parkovima, perivojima i staklenim paviljonima.

Timeless Conservatory Wedding with Neutral Colors Cassi Claire Photography11
Izvor fotografije: elizabethannedesigns.com

Zamisli samo da u jednom takvom staklenom paviljonu postavite raskošno ukrašene stolove, okačite žaruljice koje će stvoriti romantični ugođaj i pustite pjesmu New York, New York.

Ako pak ste više pobornici luksuznih vjenčanja, tada vam preporučujemo organizaciju svadbene svečanosti u jednom od njujorških nebodera s pogledom koji oduzima dah. Prozorčići grada meškoljit će se zadovoljno s niskim oblacima i svjedočiti vašoj nevjerojatnoj priči.

Za tvoju inspiraciju, odabrale smo najljepše fotografije.

Izvor naslovne fotografije: Canva