Novo kraljevsko vjenčanje: Udala se unuka Grace Kelly

Kći princeze Caroline od Monaka i unuka pokojne Grace Kelly, prošle se subote udala za filmskog producenta Dimitrija Rassama. Ceremoniji su prisustvovale brojne poznate osobe među kojima su bili i mladenkin ujak, princ Alberta II. te njegova supruga Charlene, kao i mladoženjina majka – poznata francuska glumica Carole Bouquet.

Samo vjenčanje održano je u Kneževskoj palači u Monaku, a da su mladenci blistali u to ne sumnjamo .

Glamurozne vjenčanice prelijepe Charlotte

Charlotte Casiraghi za ovaj je predivan dan odabrala čak dvije odjevne kombinacije. Baš kao i njezin novopečeni supružnik. Moramo priznati da je Charlotte odabrala pomalo netipičnu sivu haljinicu s potpisom modne kuće Saint Laurent. Kratka haljinica bila je ukrašena s tri mašne uz koju su se savršeno stopile klasične bijele cipele. Što se tiče frizure, odlučila se za raspuštenu kosu koja se u potpunosti uklopila u ovaj minimalistički vjenčani look.

Izvor: Palais Princier de Monaco – Prince’s Palace of Monaco

Druga nas je haljina potpuno očarala! Dakle, Caroline je zablistala u glamuroznoj bijeloj haljini bez naramenica, modne kuće Chanel. Kompletni vjenčani look zaokružila je Cartier dijamantnom ogrlicom koju je njezina baka, Grace Kelly, nosila kada se udala za princa Rainiera. Mladoženja pak se odlučio za elegantno plavo i bijelo odijelo.

Ljubavna priča Charlotte i Dimitrija

Ova 32-godišnja ljepotica i njen odabranik zaručili su se prije nešto više od godinu dana, no kako je Charlotte bila trudna sa svadbom su pričekali nakon rođenja sina Balthazara. Oboma supružnika ovo je drugo dijete. Naime, Charlotte ima petogodišnjeg sina Raphaëla s komičarem Gadom Elmalehom, a Dimitri kći Daryju. Inače, Dimitriju je ovo drugi brak, dok je Charlotte po prvi put stala pred oltar.

Izvor: Palais Princier de Monaco – Prince’s Palace of Monaco

Iako su se samo četiri mjeseca nakon rođenja njihova sina pojavile glasine o prekidu, prava ljubav ipak je pobijedila.

Sretno novopečenim mladencima!

Izvor naslovne slike: accessonline.com