Vjenčane torte za proljetna vjenčanja

Vjenčane torte za proljetna vjenčanja

Osim tijekom bajkovitog ulaska u crkvu ili matični ured ili tijekom izvođenja čarobnog prvog plesa, sve oči bit će uperene u vas na još jednom dijelu vjenčane ceremonije.

Naravno, mislimo na kratko, ali slatko rezanje vjenčane torte, stoga ne zaboravi odabrati onu pravu .

Iako se na prvu čini vrlo jednostavno, odabrati tortu koja će odgovarati temi vjenčanja, uređenju sale i modnim trendovima zna biti pravi zalogaj!

Kao što i sama znaš, trendovi se svakodnevno mijenjaju, pa samim time i primamljivi izgled vjenčanih torti. Ako nam ne vjeruješ prisjeti se samo prijašnjih vjenčanih torti. Na njima su na vrhu torte glavno mjesto zauzimale figurice mladenaca, zar ne? No, danas su one zapravo rijetka pojava.

Ako ćemo vjerovati Pinterestu, top proljetne vjenčane torte zauzimaju torte s cvjetnim detaljima, torte koje oponašaju cvijeće, zlatne torte, torte sa slatkim macaronima i muffin torte.

Kako bi lakše mogla predočiti o kakvim to tortama govorimo, u nastavku te častimo inspirativnim poslasticama.

Slobodno nam javiš kakvu si odabrala.

PS: Kako ćeš vjenčanu tortu vidjeti tek netom prije vjenčanja, savjetujemo ti da jasno izraziš svoje želje i očekivanja kako na kraju ne bi bilo: Nisam željela takvu tortu!

Izvor naslovne fotografije: Canva

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se