Koje prijevozno sredstvo odabrati za dolazak mladenke do crkve?

Kako doći do crkve u velikom stilu pitanje je koje ti se vrzma po glavi? Veličanstven trenutak kada izlaziš iz (umetni omiljeno prijevozno sredstvo) prvi je put kad će te većina gostiju vidjeti u vjenčanici. Možda će te tada i tvoj budući suprug prvi put ugledati kako sjajiš u bijelom. Stoga, taj trenutak mora biti za pamćenje.

No, koje je tvoje omiljeno prijevozno sredstvo, odnosno što odabrati za grandiozan ulazak? Limuzinu, oldtimer, kočiju ili nešto sasvim drugo?

Mogućnosti je bezbroj, ali mi smo izbor suzile na one najprivlačnije koje će tvoje putovanje do crkve učiniti nezaboravnim. Vodimo se tezom da vozilo mora odgovarati temi vjenčanja pa smo u skladu s time pripremile nešto za svaki stil .

Kočija ili saonice koje vuku konji

Spektakularna kočija koju vuku bijeli konji na prvom je mjestu naše liste. Romantičarke smo u duši i tu si ne možemo pomoći .

Jednom kad sjedneš u kočiju, jamčimo ti da ćeš se osjećati kao princeza.

Kočija je idealna za tradicionalna i rustikalna vjenčanja. Ako pak imaš vjenčanje usred zime, zašto konji umjesto kočije ne bi vukli saonice.

Ili jednostavno zaboravi na kočiju i saonice te sama dojaši na konju poput Julije Roberts u Odbjegloj nevjesti. Ipak, moramo te upozoriti da konji mogu biti prilično nepredvidivi. Pazi da ti se ne dogodi da prisilno jašeš u krugovima oko crkve prije nego te zaručnik konačno uspije zaustaviti pred vratima.

Oldtimer

vjencani-oldtimer

Za vintage vjenčanje ni ne pomišljaj na drugo prijevozno sredstvo osim oldtimera. Bentley, Rolls Royce, Buick, Mercedes. Vozile bismo se u jednome od njih samo vožnje radi.

Budući da su oldtimeri vrlo popularni u posljednje vrijeme, rezerviraj ga dovoljno rano. Preporučujemo barem godinu dana prije vjenčanja.

Limuzina

Glamurozno vjenčanje ne može proći bez bijele limuzine dugačke barem deset metara. Naravno, kao što ti je sigurno poznato, nabaviti limuzinu za tvoj veliki dan neće biti nimalo jeftino. Osim ako ti budući šogor nije vlasnik tvrtke za njihovo iznajmljivanje i odlučio vam ju je pokloniti kao vjenčani dar. Rekle bismo da si u tome slučaju na konju, ali zapravo ćeš biti u autu.

Ipak, postoji i zamjena za limuzinu u obliku bilo kojeg luksuznog automobila u vlasništvu tvojeg prijatelja ili člana obitelji. Uz malo cvjetne dekoracije i tablicu Upravo vjenčani pretvorit ćeš ga u vozilo iz snova .

Bicikl, traktor, brod ili pješačenje

vjencani-bicikl

Za kraj ćemo spomenuti nekoliko neuobičajenih načina dolaska do crkve. Tko kaže da se moraš voziti sama? Bicikli za dvoje neodoljivo su privlačni. Nema puno slađih slika zaljubljenoga para u vožnji nego u tandemu na biciklu.

Iako smo ranije spomenule da rustikalnome vjenčanju pristaje kočija, znaš što ide još bolje? Traktor! Posebno ako živiš u Slavoniji.

S druge strane, Dalmatinkama preporučujemo brodice koje mogu izgledati itekako elegantno.

U slučaju da sve propadne, uvijek možeš pješačiti do crkve u pratnji svadbene povorke. Što je ujedno najpovoljnija opcija, a zasigurno najglasnija i najveselija.

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se