Izaberi nakit koji će odgovarati bojama tvog vjenčanja

Izabrala si nakit koji dopunjuje tvoju vjenčanicu i šminku. Sve djeluje savršeno usklađeno. No, jesi li razmislila u kolikoj je mjeri tvoj izgled povezan s temom i bojama na vjenčanju?
Ako nisi sigurna o čemu točno govorimo, vjerojatno između boja na vjenčanju i nakita nema previše povezanosti .

Pokušaj si predočiti kako bi izgledalo kad bi se tvoj izgled, uključujući sve modne dodatke i buket, stopio u cjelinu s mjestom održavanja vjenčanja i njegovim stilom.
Bila bi to slika za pamćenje, a mi ćemo ti pomoći da je ostvariš .

Prije odabira vjenčanice i modnih dodataka moraš znati temu vjenčanja

Tematska vjenčanja u današnje su vrijeme vrlo popularna. Tvoj veliki dan ne mora nužno biti tematski, primjerice u stilu filma Zameo ih vjetar, ali trebala bi znati barem kakav ugođaj želiš postići.

Moderni, boemski, vintage, rustikalni. Mogućnosti je mnogo, ali jednom kad odlučiš, bit će ti lakše odabrati vjenčanicu i modne dodatke.

Ne kažemo da nakit trebaš u potpunosti prilagoditi mjestu na kojem ćeš se vjenčati i imati svadbu, ali imaj ga u vidu i pripazi na paletu boja kojom raspolažeš.

Tradicionalno vjenčanje u crvenim i zlatnim tonovima

Veliko vjenčanje u prostranoj dvorani s visokim stropovima, formalno posloženi stolovi na kojima su bijeli stolnjaci i crveni cvjetni aranžmani.

Rekle bismo da si na takav način velik broj mladenki predočuje tradicionalno vjenčanje na kojem su one prave princeze u raskošnoj bijeloj haljini s buketom sastavljenim od crvenih i bijelih ruža.

U takvu se temu savršeno uklapa zlatni nakit s rubinima ili, primjerice dijamantna ogrlica. Ne možeš pogriješiti ni s biserima koji su oličenje klasike.

Izvor fotografije: elle.com

Vjenčanje na otvorenom u zeleno-žutoj boji

Veselo, živopisno proljetno vjenčanje na otvorenom kojim prevladavaju šarolike i žive boje uz buket sastavljen od suncem obasjanih tulipana i stolove ukrašene zelenilom. Želiš upravo takvo vjenčanje i to je tvoja konačna odluka.

Фото взято из открытых источников
Izvor fotografije: dzen.ru

Takvoj bi temi idealno odgovarala lepršava i razigrana vjenčanica upotpunjena nakitom u zelenoj ili žutoj boji kao što je smaragdna narukvica ili prsten sa žutim safirom.

Romantično vjenčanje u nježnim nijansama

Mirisna lavanda ili profinjene orhideje ispunjavaju maleni intimni prostor koji osvjetljava prigušena svjetlost tisuće svijeća. Tvoj princ čeka te ispred luka u obliku srca.

Kliziš do njega u čipkastoj pripijenoj vjenčanici skrivena velom od tila. Ako si i ti nepopravljiva romantičarka, za takvu temu savršen su izbor safiri u nježnim nijansama ljubičaste i plave boje.

Vjerujemo da smo ti uspjele dočarati kako boje imaju uistinu veliku ulogu u odabiru nakita.
Nemoj ih zanemariti bez obzira za koji se stil vjenčanja odlučila.

Izvor naslovne fotografije: Freepik.com