Vjenčanice iz filmova – Imaš li svog favorita?

Vjenčanice iz filmova - Imaš li svog favorita?

Ukoliko sanjaš o raskošnom, filmskom vjenčanju, zasigurno su ti u oko upale neke od predivnih filmskih vjenčanica. Elegantne su, profinjene i luksuzne. Sve ono što i ti želiš da tvoja vjenčanica i tvoja svadba budu.

Možda već imaš u planu točno kakvu vjenčanicu želiš za sebe. Ako ipak za sada nisi pronašla onu pravu, obrati pažnju na naše prijedloge nezaboravnih filmskih modnih kreacija!

Frankenstein vjenčanica

Ova predivna vjenčanica s dugim, čipkastim rukavima i dugim velom s kojim ćeš se osjećati kao prava kraljica, dat će tvom vjenčanju dašak starog Hollywooda.

It happened one night vjenčanica

Kreacija koju Claudette Colbert nosi u ovome filmu iz 1934. obrubljena je cvijećem, a široki veo i otmjene rukavice daju joj dozu elegancije o kakvoj sigurno sanjaš.

Here comes the groom vjenčanica

Ovo je idealan izbor za tebe ukoliko tražiš nešto jednostavno, a još uvijek filmski profinjeno .

Bride of Frankenstein vjenčanica

Za sve vas koje ste malo više gotički i malo manje tradicionalni tipovi, ova vjenčanica Vere West iz 1935. će vas oduševiti!

Carefree vjenčanica

Uzorci su na ovome modnome ostvarenju svevremeni, no možda se, kao moderna mlada, odlučiš za nešto suptilniju verziju ove zaista raskošne vjenčanice.

Gone with the wind vjenčanica

Ukoliko si kao djevojčica gledala kako Scarlett O’Hara (Vivien Leigh) posuđuje majčinu vjenčanicu jer nema vremena da traži vlastitu, možda ti se ovaj klasični komad urezao u pamćenje.

Dark victory vjenčanica

Da je Bette Davis jedna od holivudskih legendi, to je danas svima poznato. Ono što je manje poznato je vjenčanica koju je nosila u filmu Dark victory – kroj koji osvaja, a danas ćeš ga teško naći među uobičajenim kreacijama.

The Philadelphia story vjenčanica

Ako od malena obožavaš Audrey Hepburn, jednu istinsku filmsku divu, ova vjenčanica s neurednim ovratnikom mogla bi ti dopustiti da na jedan dan i postaneš Audrey!

The razor’s edge vjenčanica

Ova predivna, čipkasta vjenčanica mora da je vrhunac elegancije. Pogotovo će dobro stajati visokim mladenkama.

Gentlemen prefer blondes vjenčanica

Ukoliko tražiš haljinu do gležnja, neka ti Marylin Monroe u vjenčanici iz 1953. bude inspiracija. Ne moraš biti plavuša da bi u ovoj haljini izgledala spektakularno!

Funny face vjenčanica

Audrey Hepburn apsolutno obara u ovoj Givenchy vjenčanici do gležnja!

Ovaj će kroj biti klasik sigurno još desetljećima.

The back orchid vjenčanica

Mladenke koje ciljaju na anđeoski izgled svoju bi inspiraciju mogle pronaći u predivnoj vjenčanici sa floralnim elementima. Jednu od takvih nosila je jedna od najvećih holivudskih diva svih vremena – Sophia Loren.