“5 do 12”: Ideje za proslavu Valentinova u zadnji čas

"5 do 12": Ideje za proslavu Valentinova u zadnji čas

Valentinovo nam je kucnulo na vrata, a ti još ne znaš gdje i kako ga proslaviti sa svojom boljom polovicom?

Ne brini, donosimo ti nekoliko super ideja! No, moraš djelovati jako brzo kako bi sve izgledalo tip-top. Pa krenimo s našim zaljubljenim idejama  .

Doručak u krevetu

Svim jutarnjim tipovima savjetujemo da svoje bolje polovice iznenade jednim romantičnim doručkom u krevetu.

Pripremite ono što vaše voljene osobe posebno vole i pustite mašti na volju prilikom dekoracije. Brzo u nabavku dok se još ona ili on nije probudio! Sigurne smo da će tvoja voljena osoba biti oduševljena ovom slatkom valentinovskom idejom. Pa tko ne bi bio? 

romantican-dorucak-u-ukrevet
Photo by Ngakan eka from Pexels

Piknik u prirodi

Ako se odlučiš za piknik, savjetujemo ti na brzo pronađeš prigodnu lokaciju.

Primjerice, to može biti mjesto na kojem ste se upoznali, imali prvi date ili na kojem ste se sastajali. No, pripazi da ono opet ne bude prometno kako bi mogli bezbrižno uživati u ovim predivnim zajedničkim trenutcima. Ne zaboravi na dekice, toplu hranu i piće i uživanje može započeti.

piknik-u-prirodi
Photo by Jovie Pujadas Ladura from Pexels

Sportske aktivnosti

Ako ti i draga obožavate sport, ne preostaje vam ništa drugo osim da iskoristite ovaj lijep dan za romantičnu šetnju ili planinarenje. Zvuči dobro i originalno, zar ne?

planinarenje
Photo by Flo Maderebner from Pexels

Romantična večera

Svoju voljenu osobu iznenadi jednom romantičnom večerom. Imaš još dovoljno vremena da do kraja dana osmisliš jedan prigodni meni, a i kupiš latice ruža te mirisne svjećice kojima ćeš dodatno naglasiti ovu toplu i nježnu atmosferu. Ne zaboravi pripremiti i neku prigodnu glazbu, sigurno će biti i lijepih trenutaka za ples.

Ako pak nisi od onih koji su spretni s kuhačom, uvijek možeš naručiti hranu iz vama najdražeg restorana. Sigurne smo da to neće zasmetati tvojoj voljenoj osobi.

romanticna-vecera
Photo by Elina Sazonova from Pexels

Večer uz romantični film

Još jedna super ideja kako proslaviti Valentinovo sa svojom voljenom osobom je i večer uz romantične filmove. Bilo da se odlučiš na onu ležernu večeru iz stana ili kuće ili za odlazak u kino. Uz kokice, piće, možda i pokoji slatki deserta, zabava je zagarantirana.

Nadamo se da smo ti pomogle. Javi nam kako je prošlo i kako je reagirala tvoja voljena osoba  .

romanticna-vecer-film
Photo by Edward Eyer from Pexels

Izvor naslovne fotografije: Canva