Nagradni natječaj “Od svadbe do snova” – Predstavljamo ti Marinu Kelj

od-svadbe-do-snova-marina-kelj

Povodom nagradnog natječaja “Od svadbe do snova”, Marina Kelj nam je ispričala kako su tekle pripreme njenog vjenčanja i što je sve uz pomoć svog odabranika izradila potpuno sama. Za sve buduće mladence pripremila je nekoliko zaista korisnih savjeta 🙂.

Saznajte što vam je Marina poručila!

Pripreme za vjenčanje

Budući da se trenutno nalazimo u  Njemačkoj na službenu ceremoniju vjenčanja, koja se održala 8. prosinca prošle godine, nismo mogli pozvati sve one koje smo htjeli. Tako da smo za našu obitelj, u maloj prostoriji u zgradi, priredili svečanu večeru. S pripremama smo započeli samo dva mjeseca ranije, kada smo saznali jednu predivnu vijest. Da ćemo dobiti jednog člana obitelji više, našu malu okruglicu s imenom Luka.

organizacija-vjencanja
organiziranje-vjencanja

Moram vam priznati da smo sve detalje uspješno organizirati sami, od dekoracije, hrane, pića, kolača pa sve do uređenja prostorije. Pa tko kaže da u maloj party prostoriji u zgradi od 80 stanova ne može biti lijepo i zabavno? Posebno ako ju mladenci urede kako oni žele. Mi smo uspjeli u tome! Tako da smo tada odlučili da ćemo jednoga dana imati i crkveno vjenčanje zajedno sa krštenjem koje će također biti malo. Definirali smo datum 25. svibnja 2019., kada će biti naše “drugo” vjenčanje.

organizacija-vjencanja

Samostalna izrada za vjenčanje

I kod pripreme crkvenog vjenčanja, odlučili smo sve sami organizirati. Pa smo tako sami osmislili i kreirali pozivnice. Osmislili smo dekoraciju, rezervirali kolače i cvijeće te dogovorili restoran i jelovnik kao i sve ostale potrebne sitnice. Naravno, vjenčanica je isto naručena, ali ovog puta, ona prava dugačka. Jako se radujemo i ne možemo dočekat taj veliki datum 😍.

samostalna-izrada-jelovnika

Savjeti budućim mladencima

Budućim mladencima savjetujem da sve što mogu urade sami jer je jako zabavno. Također, ne brinite kako će sve to na kraju ispasti jer vidjet ćete, sve će biti onako kako ste i osmisli.  I da, sve se može riješiti i kilometrima daleko putem mobitela, e-maila, poruka i svega sto omogućuje dogovor za taj veliki dan. Ne brinite ako se nalazite u sličnoj situaciji. Mi smo uspjeli, tako da možete i vi! 😉

Izvor fotografija: Privatna arhiva Marine Kelj


Ovdje pročitaj više o nagradom natječaju “Od svadbe do snova”

NAGRADE:

Prva nagrada – Personalizirani book A4 od 24 stranice, tematika po izboru i korice po želji

Sponzor nagrade: Magical Book Lab, vrijednost nagrade: 420,00 kn

Druga nagrada – 50% popusta na obiteljsko fotografiranje

Sponzor nagrade: Anika Photography studio, vrijednost nagrade: 250,00 kuna

Puna cijena usluge: 500,00 kn

Treća nagrada – Prekrasni vjenčić za kosu izrađen po želji dobitnice nagrade

Sponzor nagrade: Lilac Vines, vrijednost nagrade: 250,00 kuna

Četvrta nagrada, peta, šesta, sedma i osma nagrada – Pet sretnica darujemo s unikatnim i personaliziranim čestitkama za posebnu prigodu

Sponzor nagrade: Portal Princeza.hr, vrijednost pojedinačne nagrade: 120,00 kuna

Sretno!