Svadbeni poklon za tvoga mladoženju

Svadbeni poklon za tvoga mladoženju

Uz toliko obveza oko planiranja vjenčanja, nije čudno da na neke sitnice zaboraviš. No, ono na što ti i tvoj dragi nikako ne smijete zaboraviti jest pokloniti nešto jedno drugome. To ne mora biti ništa posebno veliko ni skupo. Dovoljan je mali znak pažnje kako biste jedno drugome poručili da, unatoč gužvi, mislite jedno na drugo .

Pri izboru poklona za mladoženju trebala bi, naravno, misliti na njegove interese, njegov stil i stvari koje bi ga razveselile. Možeš se odlučiti za nešto praktičniji ili nešto romantičniji poklon, a možda možeš naći i način da to dvoje spojiš u jedno.

Ploska

Ako misliš da će ti zaručnik biti nervozan na dan vjenčanja, možeš mu iz šale pokloniti personaliziranu plosku na kojoj je njegovo ime ili neka šaljiva poruka. U nju ulij malo njegovog najdražeg pića, čisto da gucne prije ceremonije. Samo nemoj pretjerati.

Mr. and Mrs. Flask Set Bride and Groom Flask Set Couples image 1
Izvor fotografije: EventCityDesign

Sat

Izvor fotografije: ingodeal.com

Sat je klasičan poklon s kojim ne možeš pogriješiti. Odličan je za svadbu ako tvoj dragi nema sat koji bi mu išao uz odijelo ili ako nosi neki stari i podrapani. Satovi dolaze u svim oblicima, bojama i veličinama, a i cijene se razlikuju. Osloni se na svoj budžet kako ne bi pretjerala. Ovaj praktičan poklon možeš napraviti romantičnim ako u njega ugraviraš vaše inicijale ili datum svadbe.

Ploča

Napravi vašu ploču ili CD s pjesmama koje vas povezuju i koje su obilježile vašu vezu. Tu može biti pjesma za prvi ples i neke druge koje su tijekom vaše veze postale važne za vas, ali i neke koje tebe posebno diraju u srce. Na ploču možeš nalijepiti personaliziranu naljepnicu s vašim imenima i datumom vjenčanja i tako upotpuniti ovaj srceparajući poklon!

Manžete

cufflinks
Izvor fotografije: whitetrufflestudio.com

Ovo je otmjen i originalan dar. Manžete na kojima je neka poruka ili vaši inicijali bit će sladak i pažljiv poklon koji može nositi u svakoj svečanijoj prilici. Primjerice, kao što su godišnjice braka koje vas čekaju.

Uokvirene slike iz foto-kabine

Ako imaš neke slike gdje se glupirate u foto-kabini, razvij ih u velikom formatu i postavi u okvire po izboru. To je sladak ukras za svadbenu salu, a nakon toga, odličan detalj za objesiti na zid u stanu.

Izvor naslovne fotografije: Canva