Cupcakes, cakes, cakepops – okusi koji rado mame osmijeh na vjenčanjima, ali i za blagdana

Martina Miletić je žena, majka, supruga, domaćica, poduzetnica te vlasnica tvrtke My3Cakes.
Kreatorica je slatkih malih zalogaja – cupcakesa,  koje je možemo reći proslavila na domaćem tržištu. Njezine kreacije različitih su oblika, veličina i boja naprosto izvlače osmijehe s mnogih lica, od klinaca koji slave rođendane, poduzetnica koje njezine ukusne cupcakese naručuju za svoje evente i naravno, do mladenaca koji cupcakese i torte od cupecakesa naručuju za svoju svadbu.

Martinu smo zamolili za kratki intervju jer je ona superžena koju se zaista isplati upoznati. U nastavku saznaj što nam je ispričala o svadbenim cupcakesima i tortama, kakvi oni moraju biti.

Kako se rodila tvoja ljubav prema cupcakesima?

Zavoljela sam cupcake kreacije prije par godina otkrivajući okuse i mirise biskvita, najbolje kreme za ukrašavanje i najzanimljivije ukrase. Rodila se s vremenom ideja da one najbolje recepte i ideje podijelim sa svim ljubiteljima vrhunskih slastica. Sada već dvije godine My3Cakes uveseljava svakoga tko kupi cupcake, cupcake tortu ili cakepops iz moje male slatke radionice.

Kakva po tvom mišljenju i iskustvu treba biti torta za vjenčanje?

Torta za vjenčanje treba prvenstveno biti torta koja je odraz mladenaca, njihovih želja, njihovog stila i okusa koje najviše vole.

My3Cakes-vjenčani-cupcakes-4
My3Cakes-vjenčani-cupcakes-3
My3Cakes-vjenčani-cupcakes-6

Što najčešće nedostaje tortama koje si imala prilike probati na vjenčanjima?

Okus i izgled torte je teško objektivno definirati jer svi smo mi različiti i različite stvari su nam bitne. Nekome je bitan okus, nekome je bitan izgled.

Po meni je veći problem što neki slastičari, i to naglašavam neki, ne svi, uzimaju izradu takve torte kao laku zaradu i naplate ju previše. Ne potrude se oko izgleda torte, biskvit bude suh, krema je preslatka. Zbog toga sam i pisala savjete kako da mladenci to izbjegnu i izaberu pravu slastičarnicu za svoju tortu za vjenčanje.

Koji je tvoj tajni sastojak za savršeni cupcakes?

Savršeni sastojak za moje cupcakese je ručna izrada svakog.

Korištenje pravih i kvalitetnih sastojaka.

Volja i želja da napravim baš onaj savršeni cupcake kakav mladenci ili redovni klijenti žele .

Zašto cupcakesi umjesto klasične torte?

Kada govorimo o vjenčanim cupcakesima prilikom prvog razgovora mladenci dobiju upitnik u kojem definiraju sve što žele, okuse, boje, ukrase, napomene oko alergija, sve detalje kako bi mogli dobiti savršenu tortu od cupcakesa kako su i zamišljali.

A zašto preporučujem vjenčane cupcakese?

Jer se možete igrati s okusima, imati ih puno više nego u klasičnoj torti. Možete imati različite dekoracije, različite teme. Cupcakesi se mogu dekorirati na različite načine, na stolovima, na etažerima, na dekorativnim stepenicama, zaista je izbor velik.

Da zadržimo tradiciju rezanja torte imamo i poseban jumbo cupcake za mladence.

Koliko se po željama razlikuju mladenke danas i prije 10-ak godina kada si se ti udavala?

Mladenke su upućenije i puno više znaju o raznim dekoracijama, vrstama torti, okusima. Portal o vjenčanjima, kao što je ovaj, svakako tome pozitivno pridonosi jer samo organiziranje vlastitog vjenčanja je veliki stres i bilo kakvi savjeti da se olakša cijeli taj proces organizacije jako dobro dođu .

Što si sve u stanju „pretrpjeti“ za nečiju savršenu tortu za vjenčanje?

Za sada mogu reći da ne znam. Sve dosadašnje narudžbe su bile normalne i s realnim željama. Vjerujem da tu puno ovisi i koliko slastičar dobro upozna mladence i dobro shvati njihove želje, a tu nastupa moj detaljan upitnik, koji mi se pokazao kao odličan pomoćni alat.

I da, degustacija uzoraka željenih okusa, to definitivno spriječava moguće nesuglasice oko okusa ili nekih suludih kombinacija koje mladenci žele, a kada probaju uzorak zaključe da to zapravo i nisu željeli.

Gdje budući mladenci mogu naručiti tvoje cupcakese?

Za My3Cakes vjenčane cupcakese možete poslati upit na martina@my3cakes.hr ili na telefon 099 859 1366. A više o My3Cakes možete naći na www.my3cakes.hr

Hvala Martina što si nas upoznala sa svojim finim vjenčanim zalogajčićima!

bozicni-znob-cupcakes