Čaroban izbor zabave za vjenčanje ili djevojačku – iluzionist!

Jesi li u svoj planer vjenčanja zapisala stavku „zabava za vjenčanje, djevojačku i momačku ili proslavu zaruka“, odnosno „planiranje zabavne aktivnosti“? Ako nisi, zapiši. Znaš li zašto?

Sigurno si barem jednom prisustvovala vjenčanju ili djevojačkoj koja je bila dosadnjikava. O tom ne razmišljaš tijekom planiranja, no vjeruj nam, prije ili kasnije (a obično prekasno), zapitat ćeš se: „A što ako mi proslava bude dosadna“?

Plesni podij nije što je nekad bio. Najstariji članovi obitelji plesati više ne mogu, a najmlađi sve češće ne žele ili ne znaju.

Zadnje što ti treba je da te na dan proslave vjenčanja rastuži trula atmosfera. Ne brini, to ne znači da moraš gnjaviti bend ili DJ-a i smišljati igre s buketima i podvezicama. Ne ako se Aryana Iluzionista pita, koji je neuobičajen, ali čaroban izbor zabave za vjenčanje. A evo i zašto.

Dodaj čarobnom danu još malo čarolije

Kad kažemo čarolija, ne mislimo na svijanje balona i čupanje marama iz šešira. Mislimo na iluzionizam, umijeće manipuliranja predmetima i pojavama. Ova je vrsta zabave za vjenčanje profinjena i uzbudljiva, a na divljenje i smijeh tjera goste svih generacija.

Aryan Iluzionist već čitavo jedno desetljeće šarmira goste na proslavama vjenčanja i zaruka; diljem Hrvatske i šire. Pomoći će nam predstaviti ti 2 verzije iluzionarskog showa, Close-up magic i Parlour magic, kako bi saznala koja vrsta zabavne aktivnosti najbolje pristaje tvojoj zabavi.

Izvor fotografije: www.carobnikutak.com.hr

Close-up magic, izbliza i osobno

Close-up magic je ime za skupinu trikova koji se odvijaju u izravnoj interakciji s gostima. Kako to izgleda? Aryan se kreće od stola do stola i pokazuje svoje umijeće; stvari nestaju i nastaju, karte se miješaju, čitaju se misli.

Izvor fotografije: www.carobnikutak.com.hr

Gosti tako umjesto da gledaju kud ide poslužavnik s predjelom, uzbuđeno gledaju kud ide Aryan i vesele se svom redu. Sve ga mogu pitati – Aryan im najvjerojatnije neće otkriti svoje tajne, ali će ih zasigurno zabaviti.

Ova je vrsta aktivnosti super ako se bojiš da će se tvoji gosti raspršiti po terasama i balkonima ili za zabave na koje stiže puno klinaca. Ako već i jesi te sreće da tvoji gosti vole plesni podij, neka i oni koji su roditelji bezbrižno plešu – njihove najmlađe smjesti za dječji stol i pusti ih da se dive Aryanovu umijeću.

Parlour magic, zabavni show za odrasle

Parlour magic je zamišljen kao aktivnost za proslave zaruka i djevojačke ili momačke pa je u potpunosti prilagođen ukusu odraslih. To znači da će Aryan začiniti svoje trikove elementima stand-upa i tematski prilagoditi svoj program prigodi koju slaviš. Trikovi će i dalje oduzimati dah, samo što će, primjerice, umjesto ručnog sata, pred tvojim gostima nestajati tvoj zaručnički prsten.

Izvor fotografije: www.carobnikutak.com.hr

Najbolja zabava za vjenčanje je zajedničko iskustvo

Kad se skupe dvije obitelji i/ili dvije različite grupe prijatelja, teško je očekivati da će se u tako kratko vrijeme svi upoznati dovoljno dobro da se opuste i dobro zabave. Zato nije loše isplanirati aktivnost koja će razbiti led i cijelom događaju dodati malo strukture.

Kraj stola ili na pozornici, iluzionist kao što je Aryan dat će gostima i više od jedne teme o kojoj mogu razgovarati i pomoći im da se upoznaju i druže. Nakon tvoje proslave, svi će moći reći, „nije bilo dosadno; došao je iluzionist“!

Više o Aryanu Iluzionistu saznaj na njegovom webu. Samo požuri – sezona vjenčanja još je daleko, ali je sezona planiranja vjenčanja u punom jeku; a to je vrijeme u kojem se pune kalendari.

10 godina iskustva i više od 2 000 odrađenih nastupa čine Aryana Iluzionista provjerenim izvorom zabave za vjenčanje. No ono što ga čini savršenim izborom za tvoje vjenčanje ili djevojačku je njegova sposobnost da nastup prilagodi prigodi i gostima. „Sve što radim, radim kako bih vidio osmijeh i divljenje na licu onih kojima pokazujem svoje trikove“, kaže Aryan. Close-up magic ili Parlour magic, biraj – koji god da odabereš, nećeš pogriješiti.

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se