10 poklona za godišnjicu braka s kojima ne možete pogriješiti

poklon-za-godisnjicu-braka

Godišnjica braka kuca vam na vrata pa vjerojatno razmišljate o njenoj proslavi. Naravno, i ponekoj sitnici kojom bi razveselili svoju bolju polovicu.

No nakon poklona za rođendan, imendan, Valentinovo i Božić jednostavno osjećate da nemate više inspiracije za još jedan poklon?

Srećom, mi smo tu za vas! Istražile smo i pronašle originalne poklone za godišnjicu braka s kojima nikako ne možete pogriješiti. 😊

Pokloni za njega

Personalizirani stalak za mobitel i osobne stvari

Dogodi li se često tvom dragom da zaboravi gdje je ostavio mobitel, ključeve ili sat?

Pokloniš li mu ovaj stalak, više neće imati problema s time. Jednostavno, odlagat će sve svoje osobne stvari na jednom mjestu. A što je najbolje, ovaj stalak izgleda cool i odlično će se uklopiti u svaki kutak spavaće sobe. Prilično smo sigurne da će biti oduševljen ovim poklonom!

personalizirani-stalak-za-mobitel
Izvor fotografije: Semekawood

Poklon kutija

A što kažeš na poklon kutiju za svog dragog?

U kutiju možeš staviti sitnice koje ga vesele. Primjerice, voli li ispijati kavu, u kutiju stavi neku fora šalicu za kavu. Ili možda omiljeni gel za tuširanje ili čokoladu. Možda nešto što mu je potrebno, poput penkale i blokića za pisanje. Dobro razmisli, sastavi popis i kreni u nabavku SAD. 😊

poklon-kutija
Izvor fotografije: Groovyguygifts.vom

Personalizirani novčanik

Smatraš li da tvom dragu konačno treba novi novčanik, pokloni mu novčanik s ljubavnom porukom. Tako će svaki puta kad otvori novčanik ugledati tvoju ljubavnu poruku i prisjetiti se zašto se zaljubio u tebe. Zvuči savršeno, zar ne?

personalizirani-novčanik
Izvor fotografije: ScriptLeather

Prijenosni zvučnik

Koliko muškarci vole tehnologiju, znaš i sama. Zato s prijenosnim bluetooth zvučnikom ne možeš pogriješiti. Tako će moći glasno pojačati svoju omiljenu pjesmu ili neki zanimljiv video. Osim toga, moći ćete uživati u glasnijoj glazbi kad se skupi obitelj i društvo na proslavi rođendana ili nekoj drugoj prigodi.

prijenosni-zvucnik-godisnjica-braka
Izvor fotografije: svijet-medija.hr

Kameni dozator pića   

Točenje vina ili žestice može biti prilično zabavno uz dozator pića! Moraš priznati kako izgleda zaista fora. Sigurne smo kako će ga tvoj dragi s ponosom pokazivati svojim prijateljima i veselo im točiti njihova omiljena pića. U slučaju da ćete svoju godišnjicu braka slaviti kod kuće, moći ćete ga odmah isprobati.

dozator-pica
Izvor fotografije: Uncommongoods.com

Pokloni za nju

Personalizirani okvir sa zajedničkim fotografijama

Djevojke jednostavno vole povremeno prelistati i pogledati vaše zajedničke fotografije, tako da je personalizirani okvir sa zajedničkim fotografijama top poklon za nju. Pronađi vaše najljepše fotografije i izreži ih tako da tvore srce, a u sredinu stavi vašu vjenčanu fotografiju. I savršen poklon za godišnjicu braka je spreman!

personalizirani-okvir-godisnjica-braka
Izvor fotografije: SpeakinghandDesigns

Noćna lampica

Moramo priznati da nas je očarala ova noćna lampica. Pokloni je svojoj dragoj i promatraj njeno oduševljenje. Osim što će biti korisna, stvarat će predivnu i romantičnu atmosferu u vašoj spavaćoj sobi. Ma sam pogled na nju izaziva najljepše emocije, zar ne?

nocna-lampa-poklon
Photo by Dollar Gill on Unsplash

Ogrlica

Ne brini, to nije još jedna klasična ogrlica. To je ogrlica na kojoj je na 120 jezika ispisano „volim te“! Uz ogrlicu dolazi i povećalo koje će joj poslužiti za detaljnije proučavanje ovog unikatnog poklona. Pitamo se tko ne bi poželio ovako nešto?

personalizirana-ogrlica-godisnjica-braka
Izvor fotografije: NanoStyleJewelry

Personalizirana igra

Sjećaš li se kad si kao mali igrao ovu igru? Iskoristi ovu priliku i zajedno se prisjetite kako je to ponovno biti dijete. I vaša djeca moći će uživati u ovoj igri dok ćete im vi pričati priče o svojim zarukama, vjenčanju i pustolovinama koje ste proživjeli zajedno.  

personalizirana-igra-godisnjica-braka
Izvor fotografije: Uncommongoods

Stalak za kadu

Stalak za kadu još je jedan u nizu originalnih poklona za godišnjicu braka. Osiguraj svojoj dragi opuštanje u kadi uz sjajnu knjigu i omiljenu čašu vina. Vjeruj, bit će to poklon za pamćenje!

stalak-za-kadu-godisnjica-braka
Photo by Maddi Bazzocco on Unsplash

Neka vam ovi pokloni služe kao inspiracija za nadolazeću godišnjicu braka, ali i za one što slijede nakon nje. 😊

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se