Atraktivni i jeftini ukrasi za vjenčanje za svačiji budžet

jeftini-ukrasi-za-vjencanje

Kada spomenemo riječ svadba, prvo što nam pada na pamet je bajkovito bijela vjenčanica, usklađena dekoracija, blještavilo, šareno cvijeće, prelijepi svijećnjaci, šaljivi dodatci za slikanje. Nema sumnje da su ukrasi za vjenčanje ti koji će podignuti svadbeni ugođaj na viši nivo.

Kako bi onda samo izgledalo vjenčanje bez ijednog ukrasa? Prazno, monotono i dosadno u to ne sumnjaj! Ako si odlučila uštedjeti upravo na ovom djelu, naš savjet je NEMOJ! Jednom se udaješ, a ukrasi su tu najmanji problem. Malo smo istražile i želimo ti dati do znanja da ih možeš nabaviti po povoljnim cijenama.

Provjeri u nastavku!

Tablice “upravo vjenčani”

Detalj koji će slučajnim prolaznicima dati do znanja da su u automobilu novopečeni mladenci, svakako su fensi tablice. Zato ih nabavi na vrijeme!

upravo-vjencani-dekoracija
Izvor fotografije: canva

Papirnati pomponi, baloni, umjetno cvijeće

Ono što je posebno popularno kod mladenaca u posljednje vrijeme je lijepo ukrašeni prostor za slikanje. Zato ga uredi papirnatim pomponima, balonima, umjetnim cvijećem ili nekim drugim detaljima. Prepusti se mašti i vaše fotke izgledat će bombastično!

vjencani-baloni
Izvor fotografije: freepik.com

Prskalice

Planiraš li vjenčanje na otvorenom, prskalice su te koje će podići atmosferu i ponovno zagrijati goste za zabavu.

prskalice-vjencanje
Izvor fotografije: canva

Natpisi

Zgodne natpise na kojima pišu vaša imena ili na kojima piše MR&MRS stavi na vaše stolice ili ih postavi iznad glavnog stola. Nek se zna da su mladenci u prvom planu!

vjencani-natpis
Izvor fotografije: canva

Latice od ruža

Latice od ruža mogu ti poslužiti kao super dekoracija za stolove. Primjerice, možeš ih naručiti u boji koja odgovara navlakama za stolice ili ubrusa i prosuti ih po stolovima ili staviti u male posudice. Uz malo truda postići ćeš zadivljujući efekt!

latice-ruza-vjencana-dekorcija
Izvor fotografije: freepik.com

Ploča za pisanje

Ukrasnu ploču izloži na neko vidljivo mjesto, primjerice u dio ulaznog dijela svadbene sale, i na nju ispiši riječi zahvale ili kakvu šaljivu poruku za svoje uzvanike. Sigurno će ih oduševiti ova kreativan ideja!

ploca-za-pisanje-vjencanje
Izvor fotografije: freepik.com

Rekviziti za fotografiranje

Ništa bez nezaobilaznih rekvizita koji će svaku fotku s vašeg vjenčanja učiniti zabavnom.

rekviziti-za-fotografiranje-vjencanje
Izvor fotografije: canva

Zvono

Zvono s natpisom možeš vrlo lako uklopiti u vaše vjenčanje. Primjerice, ono ti može poslužiti za najavu govora za vjenčanje, prvog plesa, zdravice. Samo pozvoniš i uzvanici će već znati da se radi o nečem ozbiljnom i pretvorit će se u uho.

vjencano-zvono
Izvor fotografije: canva

Vidiš da i jeftini ukrasi za vjenčanje mogu izgledati dovoljno glamurozno i začiniti tvoje vjenčanje!

Izvor naslovne fotografije: Canva