Boutique vjenčanje

Polako se približava tvoje vjenčanje, a s njim dolaze i sve ostale brige vezane uz planiranje i organiziranje vjenčanja.

Oduvijek si sanjala o luksuznijem i specifičnijem vjenčanju ili o vjenčanju s nešto intimnijom i personaliziranijom atmosferom?

Mislimo da je boutique vjenčanje pravi izbor za tebe!

Zasigurno se sad pitaš: „No, dobro. Što pak je sad boutique vjenčanje? „

Vjerujemo da si riječ „boutique“ na prvu povezala s malom trgovinom u kojoj se prodaje skuplja i elegantna odjeća. Na dobrom si tragu, jer slično tome je i boutique vjenčanje.

Što je boutique vjenčanje

Boutique vjenčanje podrazumijeva vjenčanje manjeg kapaciteta. Dakle, vjenčanje u manjim salima i s manjim brojem uzvanika. Naravno, manjem broju ljudi, osoblje se može bolje posvetiti, tako da na takvim vjenčanjima uzvanici dobivaju mnogo više pažnje.

Osim više pažnje, takva vjenčanja podrazumijevaju i personaliziraniji pristup ka uzvanicima. Dakako, uz visoku dozu profesionalnosti.

Zapravo, boutique vjenčanja predstavljaju privatnija vjenčanja, specifičnog i modernog dizajna. Njihove lokacije su obično nešto luksuznije i manje učestalije u odnosu na obična vjenčanja.

Electric Pastel Wedding Inspiration
Izvor fotografije: greenweddingshoes.com

Po čemu su karakteristična

Može se reći da su takva vjenčanja jedinstvena zbog toga što su u potpunosti prilagođena željama i potrebama pojedinog vjenčanog para.

Vjenčana sala ili prostor ceremonije vjenčanja, stilski je usklađen s dekoracijom. Tako se, primjerice, za tu vrstu vjenčanja odabiru iste ili slične boje stolnjaka, podmetača za svijeće ili cvijeća, u odnosu na sam prostor vjenčanja.

Ona prate svadbene trendove, ali opet, u prvi plan stavljaju osobnost vjenčanog para.

Ako primjerice voliš putovati, u svoje vjenčanje vrlo lako možeš uklopiti taj svoj avanturistički duh.
Ako pak si prava zezalica , vjenčanje možeš začiniti s nekoliko zabavnih detalja, koji će naglasiti tvoju osobnost.

Izvor fotografije: sparklyandsassy.tumblr.com

I ono zadnje, ali ne i manje važnije, je to da u prvi plan stavljaju kvalitetu, a ne kvantitetu!

Bez obzira na to kakav tip vjenčanja preferiraš, uživaj u njemu.
To je ipak tvoj dan!

Izvor naslovne fotografije: Canva