Sajm vjenčanja Nova Gradiška: Besplatne radionice, popusti i brojna iznenađenja

Princezo, ako si u potrazi za savjetima o organizaciji vjenčanja, odabiru idealne vjenčanice, frizure i šminke, ne trebaš ići dalje od Nove Gradiške. Ovaj mali slavonski gradić u subotu 17. studenoga, pretvara se u raskošan centar vjenčanja.

Bogat program Sajma vjenčanja u Novoj Gradiški

Sajam vjenčanja u Novoj Gradiški odvija se već treću godinu. Mjesto održavanja je dvorana Elektrotehničke i ekonomske škole, a početak je zakazan za 10 sati.

Ovogodišnje izdanje posebno je po velikom broju izlagača iz čitave Hrvatske, besplatnim radionicama za mladence, sajamskim popustima, večernjoj modnoj reviji te, naravno, brojnim iznenađenjima.

Besplatne radionice za mladence

Vjerujemo da će tebe i tvog odabranika od svih sadržaja najviše privući radionice za mladence na kojima ćete doznati sve o pripremi vašeg posebnog dana, a uz to su potpuno besplatne.

Radionice su na rasporedu od 10,30 sati i odvijaju se u zatvorenom prostoru odvojenom od znatiželjnih očiju posjetitelja.

Teme radionica su:

  1. Vjenčanje iz snova – organizacija vjenčanja na kojoj možeš doznati savjete iskusnih u organizaciji vjenčanja. Radionicu vodi Agencija Sandra.
  2. Tijelo iz snova za dan iz snova. Kako se utegnuti u 30 dana do vjenčanja, reći će ti bodybuilding i fitnes instruktori Ivana Žulj Terzić i Luka Terzić iz Rekreacijskog centra Iv i A1fitness.
  3. Frizerski i make up trendovi. Šminku za svaku prigodu i frizuru za svaki oblik lica pokazat će ti stručne osobe Marija Gelenčir i Helena Franjić.
  4. Plesna radionica na kojoj ćeš svladati osnovne plesne korake uz izvrsne plesne trenere Natašu Ledić i Ivana Marinović iz plesnog studija Marine Mihelčić.
  5. Vjenčanica iz snova za dan iz snova. Kakva vjenčanica pristaje pojedinoj građi tijela, što je in, a što je out, otkrit će ti poznata hrvatska modna savjetnica Alma iz Modnog ALMAnaha.

Modna revija uz Zdenku Kovačiček

Nakon radionica slijedi večernja modna revija čiji program vodi Mirna Maras. U glazbenom dijelu revije nastupit će naša legendarna diva Zdenka Kovačiček.

Na modnoj reviji bit će premijerno prikazivanje nacionalnog kostima Miss Universe Hrvatske kojim će Mija Pojatina predstavljati Hrvatsku na svjetskom izboru Miss Universe World. Dizajner kostima je Ljiljana Šoch koja je ujedno organizator Sajma vjenčanja Nova Gradiška. Wow, zar ne?

Ulaz na sva događanja je besplatan, stoga nemaš izliku za propustiti ovaj jedinstveni događaj .
Povedi svog dragog i odlično se provedite, a možda ugrabite i poneki popust koji će sigurno dobro doći u organizaciji vjenčanja.

Ne zaboravi pratiti Facebook stranicu Sajam :: vjenčanja Exclusive za sve novosti i dodatna iznenađenja!

Vidimo se?