Ukrasi za kosu

Ukrasi za kosu danas su top trend među brojnim mladenkama. Veo, tijara, vijenac od cvijeća, ukosnice, šešir. Mnogo je ukrasa koji mogu upotpuniti tvoju vjenčanu frizuru i pomoći ti da zablistaš u punom sjaju.

Ako nisi jedna od onih Princeza koje su odluku o svom vjenčanom izgledu donijele još u prvom razredu srednje škole, prođi kroz ideje ukrasa za kosu portala Princeza.hr i izaberi idealan za sebe.

svadbene frizure sa velom

Vjenčane frizure za djevojke s velom

Usudimo se reći da je veo neizostavan dio odjevne kombinacije svake mladenke. Gotovo sve vrijeme, on predstavlja “must have” detalj i djevojke ga naprosto obožavaju.

svedbeni-nakit-za-kosu

Svadbeni nakit za kosu

Iako su sve oči na vjenčanju uperene upravo u mladenkinu vjenčanicu, svadbeni nakit za kosu neizostavan je dio koji upotpunjuje i naglašava svaku vjenčanu frizuru.

Izradi sama cvjetni vjenčić za kosu

Bez vjenčanih ukrasa za kosu teško da možemo zamisliti mladenkinu frizuru, jel’ da? Bilo da se radi o ukosnicama, ukrasnim rajfovima ili cvjetnim vjenčićima, svaki

ukrasi za kosu

Kakve vjenčane ukrase za kosu odabrati?

Kada bi upitale buduće mladenke kakav vjenčani look zamišljaju dobile bi mnoštvo različitih odgovora. No prema našem iskustvu u jedno smo sigurne. Svaka djevojka sanja