Ukrasi za kosu

Ukrasi za kosu danas su top trend među brojnim mladenkama. Veo, tijara, vijenac od cvijeća, ukosnice, šešir. Mnogo je ukrasa koji mogu upotpuniti tvoju vjenčanu frizuru i pomoći ti da zablistaš u punom sjaju.

Ako nisi jedna od onih Princeza koje su odluku o svom vjenčanom izgledu donijele još u prvom razredu srednje škole, prođi kroz ideje ukrasa za kosu portala Princeza.hr i izaberi idealan za sebe.

Vjenčane frizure za djevojke s velom

Usudimo se reći da je veo neizostavan dio odjevne kombinacije svake mladenke. Gotovo sve vrijeme, on predstavlja “must have” detalj i djevojke ga naprosto obožavaju.

Svadbeni nakit za kosu

Iako su sve oči na vjenčanju uperene upravo u mladenkinu vjenčanicu, svadbeni nakit za kosu neizostavan je dio koji upotpunjuje i naglašava svaku vjenčanu frizuru.

Izradi sama cvjetni vjenčić za kosu

Bez vjenčanih ukrasa za kosu teško da možemo zamisliti mladenkinu frizuru, jel’ da? Bilo da se radi o ukosnicama, ukrasnim rajfovima ili cvjetnim vjenčićima, svaki

Kakve vjenčane ukrase za kosu odabrati?

Kada bi upitale buduće mladenke kakav vjenčani look zamišljaju dobile bi mnoštvo različitih odgovora. No prema našem iskustvu u jedno smo sigurne. Svaka djevojka sanja