Frizura

Frizura za vjenčanje zadaje ti glavobolje? Internet je prepun ideja za vjenčane frizure! Inspiriraj se našim trendovima sa svjetskih modnih pista i frizerskih salona! I konačno izaberi frizuru koju ćeš nositi na svom vjenčanju.

Upravo na portalu Princeza.hr odabrat ćeš pravu vjenčanu frizuru za sebe, bez obzira na to imaš li dugu ili kratku kosu, ravnu ili kovrčavu.

vjencani-ukrasi-za-kosu

TOP 10 vjenčanih ukrasa za kosu

Ukrasi za kosu postali su neizostavni detalj gotovo svake vjenčane frizure. Mašne, krune, češljići, ukosnice… Izbor je zaista velik. Ako se pitaš koji ukras odabrati,

Vjenčane frizure za djevojke s velom

Usudimo se reći da je veo neizostavan dio odjevne kombinacije svake mladenke. Gotovo sve vrijeme, on predstavlja “must have” detalj i djevojke ga naprosto obožavaju.

Svadbeni nakit za kosu

Iako su sve oči na vjenčanju uperene upravo u mladenkinu vjenčanicu, svadbeni nakit za kosu neizostavan je dio koji upotpunjuje i naglašava svaku vjenčanu frizuru.

Kakve vjenčane ukrase za kosu odabrati?

Kada bi upitale buduće mladenke kakav vjenčani look zamišljaju dobile bi mnoštvo različitih odgovora. No prema našem iskustvu u jedno smo sigurne. Svaka djevojka sanja